Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ...



Του Elias Crim (The American Conservative) / ΚΟ  
Όταν ακούω τον όρο "έξυπνες πόλεις" (“smart cities”) σκέφτομαι την δυστοπική ταινία του Fritz Lang, Metropolis. Η κλασσική ταινία του 1927 απεικονίζει ένα τοπίο Art Deco (καλλιτεχνικό κίνημα, το οποίο επικράτησε από το 1925 μέχρι τη δεκαετία του 1940) πλούσιων βιομηχάνων που βασιλεύουν από πολυώροφους πύργους πάνω από μάζες εργατών με πανομοιότυπες στολές που διαβιούν σε κατακόμβες και δουλεύουν υπόγεια προκειμένου να συνεχιστεί το βουητό των τεράστιων στροβιλοκίνητων μηχανημάτων της πόλης.

Για σένα....

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ;;;;


Ίσως δεν έχει υπάρξει άλλος λαός στα ιστορικά χρόνια που να έχει χτυπηθεί τόσο πολύ και να έχουν γίνει τόσες απόπειρες εξόντωσής του!!!  Η τελευταία επίθεση όμως στον Ελληνισμό ίσως είναι η τελειωτική!!! Και αυτό γιατί γίνεται εκ των έσω και επιπλέον γιατί οι εναπομείναντες Έλληνες δείχνουν πρωτοφανή αδιαφορία και εγκατάλειψη!!!

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Chemtrails και επίπεδα αλουμινίου στο αίμα

Μια μαρτυρία για τα επίπεδα αλουμινίου στο αίμα:




Σας γράφω για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails), που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία μου. Τα τελευταία χρόνια ξεχνάω πολύ εύκολα, έχω συχνούς πονοκεφάλους, νιώθω συνεχώς κούραση ή εκνευρισμό. Η διατροφή μου αποτελείται από βιολογικά προϊόντα εδώ και 18 χρόνια, και όλα τα σκεύη με τα οποία μαγειρεύω είναι ανοξείδωτα. Δηλαδή,

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !!ΑΠΟΛΛΩΝ , ΑΒΑΡΙΣ..ΙΝΔΙΚΑ ΕΠΗ..ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ..ΝΕΑ ΤΑΞΗ..ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ!

Στην «Μαχαβίρα Μπαβαμπούτι», ένα Ινδικό Ζαϊνικό κείμενο του όγδοου αιώνα, με επιλογές από παλαιότερα κείμενα και παραδόσεις, αναφέρεται το άρμα Πουσπάκα που μεταφέρει πολλούς ανθρώπους στη πρωτεύουσα της Αγιόντυα:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Το μυστηριώδες χωριό όπου όλοι είναι πλούσιοι και ζουν σε «φυλακές»

Πώς θα σας φαινόταν αν σας πρότειναν να μετακομίσετε σε ένα χωριό όπου θα είχατε πολυτελές σπίτι, αυτοκίνητο, περίθαλψη και... 250.000 δολάρια στον λογαριασμό σας; Φαντάζει ειδυλλιακό αλλά εδώ ισχύει απολύτως η φράση: «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό».
Το Huaxi, γνωστό και ως «το πλουσιότερο χωριό στην Κίνα», ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια από τον Wu Renbao, τον πρώην Γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος του χωριού.
Reuters