Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί το νεανικό αίμα να χαρίσει την «αιώνια ζωή»; (φωτό)

Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο καταπληκτικό. Μερικοί αυτόχθονες λαοί το έχουν γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια. Γιατί νομίζετε ότι πολλοί από τους εύρωστους του παγκόσμιου δικτύου ζουν τόσο καιρό;
Πολλά ονόματα απο την παρακάτω λίστα είναι Ράν, (απόγονοι της ένωσης Νεφελίμ και ανθρώπων) που κυκλοφορεί, αν και εξασθενιμένο, DNA από τις επιμειξίες τους, και Εβρέ, (δηλαδή άνθρωποι που συνειδητά έχουν ενστερνιστεί τον Κρόνιο τρόπο σκέψης) και ενδεχομένως να
λαμβάνουν μεταγγίσεις η να απορροφούν απ ευθείας αίμα απο τις Σατανικές θυσίες σε βρέφη.
Η βασιλομήτωρ (102), η Βασίλισσα Ελισάβετ (88), Πρίγκιπας Φίλιππος (92), Δαβίδ Ροκφέλερ (98), ο Πατέρας Τζορτζ Μπους (89), ο Χένρι Κίσινγκερ (90).
Γιατί;

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ: Ψάχνουν εξωγήινους στους «ερυθρούς νάνους» VIDEO

Πού στρέφουν την προσοχή τους και γιατί οι ερευνητές του SETI

Οι Αμερικανοί δεν θα σταματήσουν να ψάχνουν για εξωγήινους… μέχρι να βρουν! Το Ινστιτούτο Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης (SETI) μπορεί να έχει απανωτές επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα, αλλά συνεχίζει απτόητο.
Ετσι όχι μόνο δεν τα παρατάει, αλλά εγκαινιάζει νέο νέο διετές πρόγραμμα αναζήτησης ραδιοσημάτων από εξωγήινη ζωή.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Πως οι εβραίοι Ρόκφελερς ‘εξαγοράζουν’ την κλιματική αλλαγή

Πως οι Ρόκφελερς ‘εξαγοράζουν’ την κλιματική αλλαγή
Πως οι Ρόκφελερς ‘εξαγοράζουν’ την κλιματική αλλαγή
«’Μαζική απειλή’ η κλιματική αλλαγή – Κανείς δεν θα μείνει ανεπηρέαστος!!!» Αυτό θα ακούσετε ότι είναι το πόρισμα του ΟΗΕ ύστερα από τη τελευταία τους συνάντηση που είχαν οι επιστήμονες της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) στα τέλη  Μαρτίου στην Ιαπωνία.
Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ανά περιοχή

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΕΥΝΑ...Η CIA ΚΑΙ ΤΑ UFO's

Μία πρόχειρη περιήγηση στη φιλολογία των UFO αποδεικνύει ότι κάτι παρουσιάζεται στους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ενότητες των αρχαίων ινδικών συγγραμμάτων όπως είναι η Μαχαμπαράτα και η Ραμαγιάνα, κάνουν υπαινιγμούς για κάποιο πυρηνικό πόλεμο ανάμεσα στους πολιτισμούς των Ράμα και Ασβίν, πριν από 15.000 χρόνια. Οι αναφορές για σκάφη σε σχήμα δίσκου, φτάνουν μέχρι τους καιρούς των Φαραώ. Ένα πράγμα όμως που χαρακτηρίζει αυτές τις τυχαίες επαφές, εμπειρίες και οράματα ανά τους αιώνες, είναι ότι πολλές από αυτές είναι απολύτως ασύλληπτες για το λογικό νου.ΑΝ υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί που έρχονται σε επαφή με το δικό μας, πολλοί από αυτούς μοιάζουν με ξωτικά που κάνουν σκανταλιές κοσμικής κλίμακας.












Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση του Γουάιτλι Στράιμπερ (Whitley Strieber). Ο Στράιμπερ, συγγραφέας, είχε πρόσφατα μία εμπειρία βγαλμένη κυριολεκτικά από τις ιστορίες που έγραφε. Η σύζυγος του ανακάλυψε ένα σημάδι από τρύπημα στον αυχένα του. Αυτό το τρύπημα του προκαλούσε πόνους. Ξαφνικά ήρθε στο νου του η ανάμνηση της μεταφοράς του μέσα σ' ένα UFO, σε μια κατάσταση που έμοιαζε με όνειρο, όπου του έκαναν"ενδοσκόπηση στον εγκέφαλο". Ευτυχώς γι' αυτόν, ο Γουάιτλι απολαμβάνει της δημοτικότητας του βιβλίου του, με τον τίτλο "Communion", όπου περιγράφει την απαγωγή

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΛΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ....ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ!!

Ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών Max Spiers βρέθηκε νεκρός σε καναπέ διαμερίσματος στην Πολωνία όπου είχε πάει να δώσει ομιλία για τις θεωρίες συνωμοσίας και τα UFO. Ενώ δεν έγινε καμία μεταθανάτια εξέταση, ο θάνατός του αποδόθηκε σε φυσικά αίτια....Aυτό είναι το επίσημο πόρισμα , αλλά φυσικά είναι ψέμματα!! Ο ερευνητής  δολοφονήθηκε  γιατί τόλμησε να πεί την αλήθεια   μαρτυρίες λένε μάλιστα  ότι  πριν πεθάνει ξέρναγε ένα μαύρο υγρό!! 

Οπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει δημόσια , ονόματα όπως λέσχη Μπίλντεμπερκ, οικογένεια Ρότσιλντ, και τα συνδέει αυτά με τους εξωγήινους Ανουνάκι . Επίσης αναφέρει το "ξεπούλημα της ψυχής" προκείμενου κάποιος να ανέβει στην ιεραρχεία διοίκησης του πλανήτη..Ιστορίες γνωστές που έχουν αναφερθεί και από άλλους ερευνητές με την ίδια ακριβώς κατάληξη..Και εμείς λέμε αν όντως αυτά είναι "θεωρίες συνωμοσίας" και όχι αληθινά γεγονότα ;Τ'οτε γιατί δολοφονούν αυτούς που τα αποκαλύπτουν;;;;



Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Εντολή Ομπάμα οι ΗΠΑ να προετοιμαστούν για «διαστημικά φαινόμενα που θα προκαλέσουν καταστροφές σε ολόκληρες ηπείρους»!

Το διάταγμα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου εξηγεί πώς η κυβέρνηση θα πρέπει να ανταποκριθεί σε γεγονότα, όπως ηλιακές εκλάμψεις και καταστροφές που μπορούν να προκληθούν από "διαστημική δραστηριότητα" και οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ασφάλεια «ολόκληρων ηπείρων».

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ: Εμβολιασμός ή φυλακή - Η παγκόσμια χούντα δείχνει τα «δόντια» της !!

Η Νέα Τάξη είναι εδώ και θέλει τους... 

πάντα εμβολιασμένους με τα θανατηφόρα εμβόλια της χημικής ιατρικής,

όπως για παράδειγμα εκείνα της Αφρικής που περιέχουν υδράργυρο και προκαλούν στείρωση.
Σε αυτή την κατεύθυνση, στο άντρο της Λευκής Αδελφότητας, η πολιτεία της Καλιφόρνια ψήφισε νόμο που καθιστά την άρνηση του εμβολιασμού ποινικό αδίκημα με κίνδυνο ακόμα και φυλάκισης!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Η Γέννηση και τα Θαύματα του Απολλώνιου Τυανέα

Γεννήθηκε το 60 μ.Χ. στα Τύανα της Καπαδοκίας και έμεινε γνωστός ως ο «Απολλώνιος ο Τυανέας». Γι αυτόν τον Έλληνα φιλόσοφο γράφτηκαν πολλά από τους μετέπειτα ιστορικούς, φιλόσοφους και συγγραφείς. Ήταν μία πολύ σημαντική προσωπικότητα που έδρασε και επηρέασε σημαντικά την πορεία της εξέλιξης της φιλοσοφικής σκέψης της εποχής του.