Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Το Κατεστημένο ήδη Γνωρίζει για μια Χαμένη Φυλή Γιγάντων


Τεκμηριωμένες αποδείξεις για Γίγαντες και η Θεσμοθετημένη Πολιτική της Άρνησης.

Μετά την επισκόπηση μας, στο Πρώτο Μέρος, για τις ανακαλύψεις γιγαντιαίων ανθρωποειδών σκελετών σε ταφικούς τύμβους και τα σχετικά νεκροταφεία των Αρχαϊκών Πολιτισμών του Adena-Hopewell, και το Σύμπλεγμα Νοτιοανατολικών Τελετών, τώρα θα αναφέρουμε ντοκουμέντα για την ανακάλυψη Μοναδικών Φυσικών Τύπων (UPT), ακόμη και μετά την άσκηση της πολιτικής άρνησης, ή "συγκάλυψης" από το Smithsonian.





Οι δύο κορυφαίοι μελετητές του Adena στον εικοστό αιώνα ήταν ο William S Webb (επικουρούμενος από τον Charles Snow από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι) και ο Don Dragoo, του Μουσείου Carnegie. Όταν ο Webb ανακάλυψε το Ανάχωμα του Ντόβερ στην Κομητεία Mason του Κεντάκι, συνάντησε μια ομαδική ταφή τεσσάρων σκελετών, ένας από τους οποίους αντιπροσώπευε Μοναδικό Φυσικό Τύπο:

«Τα ερείπια της ταφής 40 είναι ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά στο Adena, η μέτρηση του ύψους είναι 2.13 μέτρα». (Ο Λόφος του Ντόβερ, των William S Webb και Charles Snow, 1959)

Ο Πίνακας Απογραφής της Ταφής αναφέρει ότι ο σκελετός είχε ένα «πολύ παχύ» κρανίο και αντιπροσώπευε το «ψηλότερο αρσενικό του Adena» στο ανάχωμα. Ο πίνακας περιλαμβάνει λεπτομέρειες και για άλλες ταφές στο Λόφο Ντόβερ όπως τα «επιφανή διμερή πηγούνια», « το τραχύ κεφάλι και πρόσωπο, το ευρύ διμερές πηγούνι» και «ψηλά θολωτά, μεγάλα πρόσωπα». (Webb και Snow, 1959)

Ο Λόφος του Ντόβερ απέδωσε επίσης σκελετούς με οδοντικές ανωμαλίες. Η ταφή 54 περιλάμβανε «υπεράριθμα δόντια με δύο ακμές, που βρίσκονται διαγωνίως στην αριστερή γνάθο», καθώς και «σε σχήμα φτυαριού αργότερους κοπτήρες». (Webb και Snow, 1959)

Πρόσφατα καταγράφηκαν περιπτώσεις στην Adena με υπεράριθμα δόντια στο ανάχωμα 1 McMurrey και το ανάχωμα 1 Sidner στο Οχάιο. (Η Νεκρική Μεταβλητότητα στην αποχέτευση του Μέσου Μεγάλου Darby του Κεντρικού Οχάιο μεταξύ 300 π.Χ. και 300 μ.Χ. τόμος 1, του Bruce Aument). Μια ιδιαίτερα τερατώδης παραμόρφωση που αναλύθηκε και φωτογραφήθηκε στον Αρχαιολόγος του Οχάιο μπορεί να είναι μια ακραία περίπτωση οδοντικών ανωμαλιών που βρέθηκαν στο Λόφο Ντόβερ Mound. (Αρχαιολόγος του Οχάιο, 10 (4), Οκτώβριος 1960.)

Στα ίχνη των γιγάντων
ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!!!
ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)
Γίγαντες και Γιγαντομαχία
OI ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ
"Αποκαλύφθηκαν στην αρχαία Πελλάνα ανθρώπινα οστά γιγαντιαίων διαστάσεων"
Μυστήρια της Γης: Το Μουμιοποιημένο Δάχτυλο Απόδειξη της Ύπαρξης Γιγάντων (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Γίγαντες Ανουνάκι έχτισαν τις Πυραμίδες; (ΒΙΝΤΕΟ)
Βρέθηκε γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού 200 εκατ. ετών! (ΒΙΝΤΕΟ)
Φυλακισμένοι Γίγαντες στα έγκατα της Γης είναι έτοιμοι να ξυπνήσουν

Οι Webb και Snow σημείωσαν επίσης το μεγάλο κρανίο του Adena, που οφείλεται εν μέρει στο κεφάλι:

«Όχι μόνο οι άνθρωποι του Ντόβερ δείχνουν αποτελέσματα κεφαλικής διαμόρφωσης (παραμόρφωσης), αλλά υπερβαίνουν τη συνολική σειρά ευρημάτων του Κεντάκι στο μεγάλο πλάτος και το ύψος της καμάρας του κρανίου!... Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαμόρφωση της κεφαλής... είναι ακραία σε αυτά τα κρανία... Αυτοί οι άνθρωποι ως ομάδα... έχουν τους υψηλότερους θόλους κρανίου οπουδήποτε στον κόσμο». (Webb και Snow, 1959)
Καλλιτεχνική ανακατασκευή από τα κρανία υψηλών θόλων που αναφέρθηκαν στις περιγραφές των Γιγάντων της Βόρειας Αμερικής. Η εικόνα προέρχεται από το Ciamar Studio.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Μοναδικών Φυσικών Τύπων (UPT) τεκμηριώνεται από τους Webb και Snow είναι η πολύ μεγάλη κάτω σιαγόνα:

«Ένα από τα σημαντικότερα και μη ιθαγενή ινδιάνικα χαρακτηριστικά υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων του Adena και είναι εμφανή και συχνά στα αμφοτερόπλευρα πηγούνια τους... Ένα από τα κρανία από τον Λόφο Ντόβερ, Ταφή 25... αντιπροσωπεύει ένα διμερές πηγούνι με πλάτος 52 χιλιοστά». (Webb και Snow, 1959)
«Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που υπάρχουν τουλάχιστον στα μισά των παρατηρούμενων από τα παραδείγματα είναι το μεγάλο πλάτος του οστού του σαγονιού, που σχηματίζεται από διμερείς προβολές που σπάνια βρίσκονται ανάμεσα σε κρανία των πολύ νεώτερων ανθρώπων του Shell Heap ή μεταξύ των μετέπειτα ανθρώπων του Hopewell». (Η άνθρωποι του Adena, No 2, από Webb και Baby)
Εκτός από το μεγάλο σκελετικό τύπο, ο Snow σημείωσε την ανακάλυψη του τύπου του "Νάνου", που αναφέρεται στις πρώιμες αρχές τις λογοτεχνίας, στις παρατηρήσεις του για την περίφημη πίπα Adena στο Ρος Κάουντι του Οχάιο:

«Περαιτέρω ενδείξεις ασυνήθιστων ατόμων του Adena απεικονίζονται σε ένα αξιόλογο κομμάτι γλυπτικής, το ειδώλιο της γύρω από την Πίπα του Adena... Η εικόνα που απεικονίζεται είναι χαρακτηριστική αυτής της μορφής νανισμού». (Οι άνθρωποι Adena , No 2, από Webb και Baby)
Το σκαλισμένο ειδώλιο στην Πίπα Adena. Το κεφάλι και ο κορμός του είναι μεγάλα σε σύγκριση με τα πόδια του, υποδεικνύοντας σε κάποιους ότι αποτελεί έναν νάνο

Οι αναφορές του κειμένου της εκσκαφής ενός από αυτά τα άτομα στο Waverly του Οχάιο. Η ακόλουθη περιγραφή της ταφής είναι από τον αρχαιολόγο Gerard Fowke:

«... Ένας σκελετός ιδιαίτερης μορφής. Είχε ύψος όχι πάνω από 1.50 μέτρα, αλλά τα οστά ήταν πολύ χοντρά και οι διαδικασίες για τη σύνδεση των μυών ήταν ασυνήθιστες στην ανάπτυξή τους. Το κρανίο ήταν σχεδόν 18 χιλιοστά παχύ και ασυνήθιστου μεγέθους, κυρίως πίσω από τα αυτιά, αν και το μέτωπο ήταν πλήρες και υψηλό. Τα δόντια είναι μεγάλα, σκληρά, αλλά και λίγο φθαρμένα». (Η Αρχαιολογική Ιστορία του Οχάιο, από τον Gerald Fowke, σελίδα 372)

Το 1958, ο Don Dragoo αντιμετώπισε τον μεγάλο τύπο του Adena, ενώ έκανε εκσκαφή στο Ανάχωμα Cresap στη Δυτική Βιρτζίνια για λογαριασμό του Μουσείου Carnegie. Σε έναν τάφο μέσα στο δάπεδο του τάφου, έφερε στο φως την Ταφή 54:

«Αυτό το άτομο ήταν μεγάλων διαστάσεων. Όταν μετρήθηκε στον τάφο το μήκος του σκελετού ήταν περίπου 2.18 μέτρα. Όλα τα μακρά οστά ήταν βαριά και είχαν σημαντικές προεκτάσεις για τη σύνδεση των μυών». (Υψώματα για τους Νεκρούς, από τον Don Dragoo, 1963).

Ένα ταφικό ανάχωμα του Πολιτισμού Adena. 
To Ανάχωμα Grave Creek στο Moundsville, της Δυτικής Βιρτζίνια

Η ανακάλυψη αυτή, καθώς και η αναθεώρηση της προηγούμενης εργασίας του Webb στο Ανάχωμα Ντόβερ, επηρέασε τις αξιόλογες παρατηρήσεις του Dragoo για την ανθρωπολογία του Adena:

«Δύο εξαιρετικά χαρακτηριστικά έχουν σημειωθεί επανειλημμένα σ' αυτήν την ομάδα. Το ένα είναι το προεξέχον πηγούνι και που είναι μεγάλο συχνά με διακεκριμένες διμερείς προεξοχές. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο μέγεθος πολλών αρσενικών και μερικών από τα θηλυκά. Ο άνδρας του 1.80 είναι κοινός και έχουν βρεθεί ορισμένοι άντρες που πλησιάζουν τα 2.20 μέτρα στο ύψος, για παράδειγμα, η Ταφή 40 στο Ανάχωμα του Ντόβερ και η Ταφή 54 στο Λόφο Cresap. Μερικά από τα θηλυκά στο Ανάχωμα του Ντόβερ ήταν επίσης ψηλότερα από 1.80 μέτρα. Δεν ήταν μόνο ψηλοί αυτοί οι άνθρωποι του Adena, αλλά και τα χοντρά οστά δείχνουν γεροδεμένο άτομα. Το κεφάλι ήταν γενικά μεγάλο με μεγάλη κρανιακή χωρητικότητα». (Υψώματα για τους Νεκρούς, από τον Don Dragoo, 1963).

Για τους Webb, Snow, και Dragoo, τα στοιχεία δείχνουν σαφώς την ύπαρξη μιας ομάδας Ελίτ συγγενική γενετικά εντός της σφαίρας επιρροής του Adena που είχαν χαρακτηριστικά Μοναδικού Φυσικού Τύπου (UPT). Ο πραγματικός αριθμός των ατόμων αυτών είναι άγνωστος εξαιτίας της κοινής πρακτικής της καύσης:

«Αν, όπως τα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν, οι ταφές στους τάφους ήταν μιας επιλεγμένης ηγετικής ομάδας, αυτοί οι παράγοντες θα ήταν αναμφίβολα σημαντικοί όχι μόνο για την ανάπτυξη του προεξέχοντος πηγουνιού, αλλά και για το μεγάλο ανάστημα. Εάν μόνο ορισμένα άτομα -με ενδογαμία  μεταξύ τους, από τον συνολικό πληθυσμό, ήταν μέλη της «επιλεγμένης ομάδας», οι γενετικοί παράγοντες θα έχουν επίσης διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του μοναδικού φυσικού τύπου του Adena... Είναι άγνωστο πόσο μεγάλη ήταν η εξάπλωση σε όλο το σύνολο του πληθυσμού Adena από τα μοναδικά χαρακτηριστικά από τα αναχώματα των τάφων, αλλά η μελέτη του Snow στα αποτεφρωμένα λείψανα του Αναχώματος Ντόβερ έδειξε ότι τουλάχιστον μερικά από τα άτομα μεταξύ αυτών των αποτεφρωμένων λειψάνων κατείχαν επίσης μοναδικά χαρακτηριστικά όμοια με τους γιγάντιους σκελετούς των τάφων. Λόγω της κοινής πρακτικής της καύσης πιθανότατα δεν θα μπορέσουμε ποτέ να προσδιορίσουμε την πλήρη έκταση αυτών των ειδικών χαρακτηριστικών στον γενικό πληθυσμό». (Υψώματα για τους Νεκρούς, από τον Don Dragoo, 1963).
Η αναδυόμενη εικόνα είναι μιας Φυλής Ελίτ κατά την ύστερη αρχαϊκή περίοδο/στις πρώτες κοινωνίες τους Woodland, η οποία συχνά ήταν θαμμένη στα αναχώματα, και η οποία ταφή εκπροσωπούσε ένα είδος «κληρονομικού δικαιώματος». Μεταξύ αυτών των ομάδων ήταν αλληλένδετοι οι Μοναδικοί Φυσικοί Τύποι (UPT) -Γίγαντες, νάνοι. Αυτός ο ελιτισμός αποδεικνύεται περαιτέρω από την παρουσία εκτεταμένων παιδικών ταφές, που συνοδεύονται συχνά από τα ίδια εξωτικά αγαθά όπως και στους ενήλικες ανάμεσα τους κελύφη, χάντρες και χάλκινα δαχτυλίδια. Επίσης, οι οδοντικές και οστικές ανωμαλίες χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν γενετική σύνδεση μεταξύ των ατόμων στους τάφους των αναχωμάτων.

Οι γιγαντιαίες ανακαλύψεις συχνά αναφέρονται με τη γενική δήλωση ότι το μέσο άτομο του Adena είχε ύψος μεταξύ 1.70 και 1.77 μέτρα, αλλά το επιχείρημα αυτό αποτελεί εικασία από την μισή αλήθεια και μεταμφιέζεται ως επιστήμη. Δεν ασχολούμαστε με το "μέσο όρο" του αναστήματος του πληθυσμού Adena, αλλά μάλλον τα ακανόνιστα χαρακτηριστικά (και συχνά ασυνήθιστο ψηλό ανάστημα) της ελίτ τους.


Σκελετοί ενός άνδρα γίγαντα του O'Brien από την Ιρλανδία και ενός θηλυκού νάνου από την Σικελία, που εμφανίζονται στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών

Εκτός από την επαγγελματική βιβλιογραφία, οι λεγόμενοι «ερασιτέχνες» αρχαιολόγοι έχουν επίσης εξιστορήσει αποδεικτικά στοιχεία απαράμιλλων Φυσικών Τύπων με μεγάλη συνέπεια σε σχέση με τις ανακαλύψεις των Dragoo και Webb. Το 1908, η Louis Welles Murray κατέγραψε ότι στο Tioga Point στην Πενσυλβάνια, λείψανα «σκελετού ενός άνδρα ψηλότερου του 1.80 μέτρου» βρέθηκαν κάτω από ένα κιβωτιόσχημο τάφο. Ο ίδιος ο τάφος εγκιβωτίστηκε και μεταφέρθηκε στο τοπικό μουσείο, όπου τα οστά μελετήθηκαν από εκατοντάδες ανθρώπους. Άλλοι σκελετοί από αυτή την ίδια περιοχή «είχαν ασυνήθιστα μεγέθη, ένας ο οποίος μετρήθηκε από το μήκος του μηριαίου οστού, ήταν 2.17 μέτρα». (Μια Ιστορία του Παλιού Tioga Point και η Πρώιμη Αθήνα, Πενσυλβάνια, από την Louis Welles Murray)

Εκτός από αυτά, η Murray τεκμηριώνει την εξέταση ενός μεγάλου σκελετoού από έναν καθηγητή Holbrooke:

«Κρίνοντας από το μηριαίο οστό θα πρέπει να είχε ύψος 2.17 μέτρα. Το κρανίο ήταν πολύ μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, πολύ παχύ, το μέτωπο ασυνήθιστα υποχωρεί, η κορυφή είναι επίπεδη. Τα σαγόνια ήταν εξαιρετικά ισχυρά, γεμάτα από μεγάλα, τέλεια δόντια». (Μια Ιστορία του Παλιού Tioga Point και η Πρώιμη Αθήνα, Πενσυλβάνια, από την Louis Welles Murray)
Μετά την ανακάλυψη ταφών στο δικό της κήπο με λουλούδια, η Murray ξεκίνησε την δική της αρχαιολογική οδύσσεια. Το 1921, δημοσίευσε ένα άρθρο για τον Αμερικανό Ανθρωπολόγο, σημειώνοντας ότι το μηριαίο οστό, το σαγόνι, και τα δόντια ενός από τους σκελετούς των 2.17 ήταν τότε ακόμα στο σημείο Μουσείο Tioga. Επίσης, περιλαμβάνονται οι αναφορές σε πολλές σκελετούς μεταξύ ύψους 1.80 και 2.17, με φωτογραφίες των αντικειμένων, κεραμικών, καθώς και η επί τόπου ταφή ενός από τις «άνω του 1.80» ταφές. Το άρθρο αυτό περιλαμβάνει επίσης μια φωτογραφία του "Συλλογής Paul Scott", που περιγράφεται ως «ένα πλήθος μικρών αντικειμένων, γεγονός που υποδηλώνει μια φυλή πυγμαίων» η οποία περιελάμβανε μια «μικρογραφία φυλαχτό και πέτρες βαρίδι». (Τοποθεσίες Ιθαγενών μέσα και γύρω από το "Teaoga", Αμερικανός Ανθρωπολόγος 23 (2) 1921.)

Ανεξάρτητα από το θέμα δυσφήμισης ερασιτεχνών, ιστορικών και συλλεκτών αρχαίων αντικειμένων, τα διαπιστευτήρια των Webb, Snow, και Dragoo δεν έχουν ποτέ αμφισβητηθεί. Με τόσους πολλούς ερευνητές να ανακατώνονται σήμερα για να ανακαλύψουν αδιάσειστες αποδείξεις γιγαντιαίων ή διαφορετικών αφύσικων όντων ώστε να αποδείξουν την ύπαρξή τους, διερωτώμαστε γιατί δεν παρουσιάζουν απλά τα έργα των William S Webb και Don Dragoo στους ανθρωπολόγους, και το πιο σημαντικό, στο κοινό τους.

Ενώ η έννοια της μυστηριώδους και άγνωστης φυλής μπορεί να δημιουργήσει μια υγιή ατμόσφαιρα εντυπωσιασμού για την πώληση βιβλίων και DVD, θεωρούμε ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να αποδειχθεί ότι οι Μοναδικοί Φυσικοί Τύποι -Γίγαντες και Νάνοι -ανακαλύφθηκαν από επαγγελματίες σε όλη τη διαδρομή μέσα στον 20ο αιώνα, ακόμη και μετά τη θεσμοθετημένη πολιτική άρνησης, ακόμα και τώρα που το Κατεστημένο συνεχίζει να αρνείται τα δικά τους τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία και την αλήθεια.

Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. Ο Λόφος του Ντόβερ, των William S Webb και Charles Snow, 1959. Η μέτρηση του γίγαντα είναι στη σελίδα 22, η απογραφή της ταφής είναι στις σελίδες 29-32, και οι οδοντικές ανωμαλίες φωτογραφήθηκαν στη σελίδα 43.
  2. Η Νεκρική Μεταβλητότητα στην αποχέτευση του Μέσου Μεγάλου Darby του Κεντρικού Οχάιο μεταξύ 300 π.Χ. και 300 μ.Χ. τόμος 1, του Bruce Aument.
  3. Αρχαιολόγος του Οχάιο, 10 (4), Οκτώβριος 1960. άρθρο και φωτογραφία στις σελίδες 140-141
  4. Οι Adena άνθρωποι, No 2, από τους Webb και Baby.
  5. Η Αρχαιολογική Ιστορία του Οχάιο, από τον Gerald Fowke, σελίδα 372.
  6. Υψώματα για τους Νεκρούς, από τον Don Dragoo, 1963. Η μέτρηση της Ταφής 54 και η περιγραφή στη σελίδα 67, και μια πραγματική φωτογραφία του σκελετού επί τόπου, στη σελίδα 50.
  7. Μια Ιστορία του Παλιού Tioga Point και η Πρώιμη Αθήνα, Πενσυλβάνια, από την Louis Welles Murray. Μεγάλοι Σκελετοί εμφανίζονται στο κείμενο γύρω στη σελίδα 200. Η σελίδα 203 διαθέτει μια φωτογραφία ενός μεγάλου σκελετού ενώ κάθεται.
  8. Τοποθεσίες Ιθαγενών μέσα και γύρω από το "Teaoga", την τωρινή  Αθήνα της Πενσυλβάνια, στον Αμερικανό Ανθρωπολόγο 23 (2) 1921 σελίδα 183. Το άρθρο αυτό διαθέτει μια φωτογραφία των «αντικειμένων των πυγμαίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου