Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ανουνάκι,αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη,Ποια η σχέση της με τον πλανήτη Nibiru;

Ανουνάκι! Η ερπετόμορφη και αιμοδιψής φυλή..
Ανουνάκι! Η ερπετόμορφη και αιμοδιψής φυλή
Σύμφωνα με τις επιγραφές των Σουμερίων και με έρευνες του ιστορικού μελετητή και αρχαιολόγου Ζαχαρία Σίτσιν, πριν 450,000 χρόνια περίπου ήρθαν στη γη οι Ανουνάκι. Το
όνομα "Ανουνάκι" που αναφέρεται στις επιγραφές σημαίνει "αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη".

Οι έρευνες έδειξαν ότι ήταν μία φυλή αιμοδιψής με ερπετοειδής μορφή και απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες. Σκοπός τους ήταν να κυριαρχήσουν στη γη και μέσον των ανθρώπων (ενδογαμία) να διατηρήσουν τον δικό τους γενετικό κώδικα. Θεωρείται ότι μέχρι σήμερα οι οικογένειες αυτές που προέκυψαν από την ενδογαμία ελέγχουν τον κόσμο (βλ. γαλαζοαίματοι).

Σύμφωνα πάντα με τον Ζαχαρία Σίτσιν που είναι από τους λίγους που αποκρυπτογράφησαν την σφηνοειδή γραφή μελετώντας τις πήλινες πλάκες των Σουμερίων, οι Ανουνάκι αποίκισαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων και διαμορφώνει την δική του κοσμοθεωρία.

Το επιστημονικό κατεστημένο αρνείται να δεχτεί την εκδοχή του Σίτσιν, δεν πιστεύουν δηλαδή ότι οι Ανουνάκι είχαν ανεπτυγμένη τεχνολογία που η δική μας επιστήμη ανακαλύπτει σιγά,σιγά. Ο Σίτσιν υποστηρίζει ότι οι Σουμέριοι γράφουν ότι οι Ανουνάκι είχαν δικές τους μηχανές γενετικής, και σε αυτές αναφέρονται:  το δέντρο της Σοφίας, η σύγχυση των γλωσσών, ένας μεγάλος κατακλυσμός ο οποίος κατέστρεψε πολιτισμούς υψηλής τεχνολογίας κ.α.

Τα διάφορα τέρατα που αναφέρει η Ελληνική μυθολογία δεν ήταν καθόλου ευρήματα της φαντασίας των ανθρώπων, ήταν τα ελαττωματικά υβρίδια που προέκυψαν από τα διάφορα πειράματα. Σε διάφορους αρχαίους πολιτισμούς βλέπουμε την λατρεία του ερπετού και διαφόρων άλλων ερπετοειδών θεοτήτων. (Ινδιάνους , Ίνκας , Αιγύπτιους, Εβραίους, Χριστιανούς κ.α.) Σκεφτήκατε ποτέ γιατί πολλοί Χριστιανικοί ναοί έχουν σαν διακοσμήσεις ερπετοειδής μορφές;  (Βλέπε Παναγία των Παρισίων κ.α.)

Σύμφωνα πάντα με τον Σίτσιν αλλά και άλλους ερευνητές όπως ο David Icke, η φυλή των Ανουνάκι, προερχόταν από τον πλανήτη Nibiru. Ο πλανήτης αυτός θεωρείτο από διάφορους πολιτισμούς σαν ο 10ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Στους αρχαίους Έλληνες αναφερόταν ως "Νέμεσις" και στους Αιγύπτιους ως "Δίσκος με φτερά". Έχει μία ελλειπτική τροχιά και βγαίνει και κινείται εκτός του ηλιακού μας συστήματος.
Κάθε 3,600 χρόνια όμως επανέρχεται και επηρεάζει τους πλανήτες του δικού μας ηλιακού συστήματος και φυσικά την γη και αρκετοί υποστηρίζουν πως αυτό θα συμβεί το 2012. Πάντως η ΝΑΣΑ διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπάρχει τέτοιος πλανήτης με το όνομα Nibiru.

Οι καταστροφολόγοι επιμένουν όμως και συνδέουν το ημερολόγιο των Ίνκας για την καταστροφή της γης το 2012, με την επανεμφάνιση του πλανήτη Nibiru και τον έλεγχο του κόσμου από τους Ανουνάκι!!Μάλιστα, στήν περιοχή αυτή, στήν Σουμερία, το 1960 βρέθηκαν σε πήλινες πινακίδες χαραγμένα τα ιστορικά γεγονότα τα οποία ήταν η αφορμή για το τέλος μιάς μυστηριώδους κάστας βασιλέων – θεών πού έδρασαν εκεί, τους Ανουνάκι.







« Η Ούρ καταστράφηκε, πικρός είναι ο θρήνος σας. …τα σώματα λιώνουν σαν το λίπός στον ήλιο…οι θεοί μας εγκατέλειψαν» Αφορμή για αυτή την καταστροφή, για το περίεργο τέλος τους , λένε ότι ήταν το γεγονός της ρήξης του Ανού {εννοεί τον Ουρανό, ότι είχαν την ουράνια επαφή} και την κατάληψη του θρόνου από τον Ενλίλ.
Μεταξύ του Ενλίλ και του αδελφού του Ένκι δημιουργήθηκαν γεγονότα πού έφεραν και το τέλος τους .
Έτσι εγκατέλειψαν την Σουμερία οι θεοί.
Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Λόρεν Γκάρντερ , όλα αυτά συνέβησαν όταν πλέον έχασαν την επαφή τους οι θεοί με την «Φωτιά των Άστρων», όπως την ονομάζει.
Η ιστορία αυτή έχει την προέλευσή της προφανώς, από το γνωστό Ελληνικό πάνθεων, όπου τον Ουρανό {Ανού, εξ’ ού καί Ανουνάκι} έριξε ο Κρόνος {Ενλίλ} και ερχόμενος μετά σε μάχη με τον Δία {Ένκι} έχασε την εξουσία του και βρέθηκε στα Τάρταρα.
Από εκεί , με τους Τιτάνες , δεν έπαψε ποτέ να επιβουλεύεται τους «θεούς» συγγενείς του , μέσω της χρήσεως της ενεργειακής πύλης πού έφερνε τό ουράνιο πύρ, της Στύγας. Μετά τα γεγονότα με τους Άτλαντες , η πύλη αυτή πού έφερνε την »φωτιά των άστρων» έκλεισε .
Μέρος από το ουράνιο πύρ όπως είπαμε εγκλωβίσθηκε στα έγκατα της γής παίρνοντας την επωνυμία Εωσφόρος, και του οποίου την ενέργεια συντηρούν και διατηρούν τώρα , μόνο μέσω της ψυχικής πού λαμβάνουν από την ανθρωπότητα.
Κάτω από την πυραμίδα ένας υπόγειος δρόμος οδηγεί όπως λένε στα πόδια της Σφίγγας όπου υπάρχουν μεγάλα δωμάτια με όλα τα αρχεία της γνώσεως του κόσμου.
Μια υπόγεια πολιτεία επισκέφθηκε και ο Χριστιανός Ροζενκρόϋτς , στην περιοχή Φέζ της Αιγύπτου.
Πρόκειται για τον ιδρυτή των Ροδόσταυρων , ο οποίος ξεκινώντας από την Γερμανία, και αφού πέρασε από την Αυστρία και Ιταλία όπου έκανε τις κατάλληλες συναντήσεις στις εκάστοτε στοές , οδηγήθηκε και στην Φέζ όπου «έγινε δεκτός από τους αδελφούς της Αιγυπτιακής Στοάς της «Λευκής Αδελφότητας».
Η «Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα»,πού διατηρεί τις αρχαίες γνώσεις του Θόθ, {ο θεός Ατόν του Ακενατόν του οποίου την θρησκεία διατήρησε και διέδωσε ό Μωυσής στον λαό του με το όνομα Ιεχωβα}, και στον οποίο ήταν αφιερωμένη η Μεγάλη Πυραμίδα πού ονόμαζαν «Άδυτο του Θόθ», λέγετε πώς πρωτοδημιουργήθηκε από τον Φαραώ Τούθμωση τον Γ΄, στο Καρνάκ.
Αυτοί λοιπόν τον κατέβασαν από μυστική είσοδο σε μια υπόγεια πολιτεία.
Εκεί συνάντησε τους «Αρχαίους» ή «Στοιχειώδεις κατοίκους», όπως τους αποκαλούν τους Άτλαντες δηλαδή, που τον περιήγησαν σε αυτή , του μίλησαν για τις γνώσεις του παρελθόντος κόσμου αλλά και για πράγματα που μέλλουν να γίνουν.
Μετά τον έφεραν μπροστά σε δύο στήλες που αποτελούντο από ένα κράμα μετάλλων που δεν είναι γνωστό στο κόσμο μας, πάνω στις οποίες ήταν γραμμένες σε άγνωστη γραφή η ιστορία του κόσμου.
Η άγνωστη γραφή είναι τα ιδεογράμματα, ή και ιερογλυφική ονομαζόμενη, πού την συναντάμε βασικά σε όσες περιοχές είχαν την μεγαλύτερη δράση τους οι υπογήϊνοι Άτλαντες. Στην Αίγυπτο, στην Κρήτη, με την Γραμμική Α΄ και Β΄, στην Σουμερία, και σε άλλες εκεί περιοχές, όπως και στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου