Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ..ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Στήν μεταπολιτευτική Ελλάδα το κεφάλαιο ιστορική αλήθεια είναι διαστρεβλωμένο όσο κανένα άλλο. Μέσα απο έναν στημένο μηχανισμό εκπαίδευσης προβάλεται μία ιστορία κομμένη και  ραμένη στα μέτρα της εξουσίας, μιάς εξουσίας  γραμμικά αντίθετης με την πραγματική παιδεία. Τα αποτελέσματα της στημένης ιστορίας είναι ολοφάνερο οτι καταδικάζουν και θα καταδικάζουν ολόκληρες γενιές στην αμάθεια και πάνω απ όλα θα αν δεν αλλάξει κάτι όλες αυτές οι γενιές  θα  στρέφονται μεθοδικά εναντίον της  πατρίδας.

Στο παρόν άρθρο που έχει στόχο την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας- μέσα απο πρωτογενής πηγές και βιβλιογραφία -θα ασχοληθούμε με τα έργα και την προσωπικότητα του  Άρη Βελουχιώτη η αλλιώς Θανάση Κλάρα, οι κατασκευαστές της σύγχρονης Ελληνικης ιστορίας έχουν σκιαγραφήσει το πορτραίτο του Άρη με δάφνες και διθυράμβους, παντού υπάρχουν αγάλματα και πλατείες προς τιμήν του. Οι καθηγητές και οι διανοούμενοι τα κανάλια και τα ραδιοφωνα στην συντριπτική  πλειοψηφεια τους εξυμνούν τα κατορθώματα του "αντάρτη" που έμελε να αποκεφαλιστεί απο τους ίδιους του τους συντρόφους.

Ο συνοπτικά ο  Βελουχιώτης γεννήθηκε στην  γεννήθηκε στη Λαμία στις 27 Αυγούστου του 1905 από εύπορη και ευυπόληπτη οικογένεια. Το 1923 κατέβηκε στην Αθήνα και ήρθε σε επαφή με τον κομμουνιστή συμπατριώτη του και πολιτικό του μέντορα Τάκη Φίτσιο. πολύ αργότερα στα τέλη Μαΐου του 1942 συγκρότησε στη Σπερχειάδα την πρώτη ένοπλη ομάδα του Ε.Λ.Α.Σ από 15 άνδρες και απο κει και πέρα ξεκινάει η ουσιαστική του δράση που δεν ήταν άλλη απο την  αδιάκριτη εξόντωση όσων διαφωνούσαν να ενταχθούν στον Ε.Λ.Α.Σ και το ΚΚΕ.

Ο υπασπιστής του Κλάρα  Νίκ Δράκος- (βλέπε φύλλον της 11-8-1979) εφημερίδα Ελληνικό Θάρρος-δεν αρνείτε κατ αρχήν τις ανώμαλες σεξουαλικές του ροπές και τις ξεκάθαρες ομοφυλοφιλικές του τάσεις, το ίδιο ακριβώς υποστήριξε και ο νεαρός τότε μαυροσκούφης κατα την διάρκεια της δίκης του στο Βόλο Ίωαννης Γρηγορόπουλος(Λέοντας). Στην συνέχεια περί του Βελουχιώτη εγράφησαν τα ακόλουθα οχι απο τους εχθρούς αλλά απο τους συντρόφους του και αυτό είναι ένα διαπηστευτήριο που αναδικνύει την αλήθεια γύρο απο το πρόσωπο ενός ανθέλληνα και στιγνού εγκληματία που η νέα τάξη της Ελλάδας έχει αναγάγει σε ήρωα- και τους πραγματικούς ήρωες τους έχει κλέισει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο Γ Σπυρόπουλος (καπετάν Νικήτας) απεκάλεσε (φυλλο 26-2-1988 εφημερίδα Αυριανή) τόν Άρη "κοινό δολοφόνο αθώων συναγωνιστών, σκληρό στους αδύνατους και δειλό στους δυνατούς" Ο Βελουχιώτης μιλώντας στην Δελφίνα Παρνασσίδος την 23-3-1943 υποστήριξε οτι "Τα φυσικά όρια της Έλλάδας είναι στον Όλυμπο και μπορούμε μια χαρά να ζήσουμε με αυτά, χωρίς να κρατούμε υπόδουλους άλλους λαούς"(βλέπε ''Ακρόπολη φύλλο 15-10-1985) Ό πολιτικος και νομικός σύμβουλος  του Ε.Λ.Α.Σ Κ Δεσποτόπουλος δήλωσε στην Ελευθεροτυπία(11-2-1982) "Σαν τελικό συμπέρασμα μπορώ να πω οτι ο Αρχικαπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ ήταν μια δυνατή προσωπικότητα . Ύπεφερε απο ισχυρο πλέγμα μειονεξίας λόγω διαγραφής του απο το ΚΚΕ εξαιτίας μιας δήλωσης μετάνοιας που είχε κάνει στο παρελθόν. Υπέφερε ακόμη και απο άλλα ειδικής φύσεως απωθημένα, δημιουργημένα απο οργανική ανεπάρκεια, για τα οποιά μου είχε μιλήσει ο ίδιος και τα οποία του προκαλούσαν αντισταθμική ψυχική αντίδραση.Και τότε φαίνεται οτι γινόταν επιθετικός , σκληρός και αδυσώπητος άνθρωπος"

Στούς φακέλους της Αγγλικής μυστικής υπηρεσίας και ειδικότερα στο φάκελο των αξιωματικών της SOE "Φάκελοι HS9/1524/3 και "SECRETVELOUCHIOTIS ARES 22666A" "THE NATIONAL ARCHIVES" που δόθηκαν στην δημοσιότητα το 2005 εν μέρει και συγκεκριμένα στο έγγραφο Η59/1524/ 3-job no 247314 διαβάζουμε  τα εξής συνταρακτικά "Στο χωρίο Γαρδίκι πάνω απο την Λάμια υπήρχαν εννέα άνδρες και πέντε γυναίκες φερόμενοι ώς προδότες, όλοι τους γυμνοί χτυπημένοι στα πέλματα και στο σώμα, για να αναγκαστούν να ομολογήσουν κάτι που δεν διέπραξαν. Ήσαν λιπόθυμοι, αλλά έφεραν καυτό λάδι και το έριξαν στίς πληγές τους και τους άφησαν επι 24 ώρες. Την επόμενη μέρα μόνο δυο άνδρες ζούσαν οι οποίοι πυροβολήθηκαν χωρίς άλλη σκέψη, καί όλα αυτά κάτω απο τις άμεσες διαταγές του Άρη.
Παρακάτω αναφέρεται απο τον λοχαγό N Barker "Hμουν μάρτυρας σε τρείς ξεχωριστές περιπτώσεις σε μεμονωμένα άτομα που είχαν κατηγορηθεί ως προδότες. Σε κάθε περίπτωση είχαν ξυλοκοπηθεί ανελέητα και μετά πυροβολήθηκαν. Η μία ήταν ένα κορίτσι δεκαπέντε η δεκαέξι ετών, το οποίο ξυλοκοπήθηκε και εκτελέστηκε στο χωριό Σκουληκαριά.  Για όλα αυτά τα άτομα αναφέρει ο λοχαγός για μόνο ένα είχα πεισθεί οτί είναι προδότης τα άλλα υπέστησαν αυτή την μεταχείριση επειδή δεν  ήταν μέλη του Ε.Α.Μ!!!

Μεταξύ άλλων ο Ν BERKER αναφέρει για την προσωπικότητα του Βελουχιώτη "είχε ομολογήσει σε μένα οτί ήταν ομοφυλόφιλος και πάντοτε είχε μαζί του έναν νεαρό ο οποίος μετάφερε τα χαρτιά του και λειτουργούσε ώς υπασπιστής του. Αναμφιβόλως είναι σαδιστής. Του αρέσει να καυχιέται για τις φρικαλεότητες που έχει διαπράξει, πχ του αρέσει πολύ να μιλάει για την ιστορία σχετικά με το αποκεφαλισμό ένδεκα Ιταλών.

Ο λοχαγός Lyall Wilkins που έγραψε "Ο Άρης ήταν δολοφόνος , σαδιστής, σοδομίτης,και βασανιστής, του οποίου η προτιμούμενη διασκέδαση ήταν να γδέρνει ανθρώπους ζωντανούς" Ακριβώς το ίδιο κατέθεσε και ο Νεοζηλανδός λοχαγός DENIS HAMSON που έγραψε οτι ήταν παιδεραστής, ενω και ο συνάδελφος του William jordan κατέθετε οτι"'ηταν εκ γενετής ομοφυλόφιλος , διεστραμμένος και σαδιστής απο τους χειρότερους εγκληματίες που γέννησε η φύση"...Ο DONALD HAMILTON HIIL επίσης της SOE αναφέρει οτι"χάιδευε  διαρκώς έναν νεαρό 18 ετών που καθόταν αριστερά του" 

Επίσης ο λόρδος Τζέλικο που είχε μεγάλη δράση ως σαμποτέρ στο Ηράκλειο ανέφερε" ο Αρης Βελουχιώτης πραγματοποίησε στην Καλαμάτα μια φοβερή σφαγή αθώων ανθρώπων. Ηταν γνωστός σαν χασάπης και βασανιστής των Ελλήνων αντικομμουνιστών με τα ίδια του τα χέρια."


Διαβάζοντας το άρθρο αναλογιστείτε  πχ οτί στόν Αγιο Δημήτριο Αττικής υπάρχει πλατεία πρός τιμήν του Αρη Βελουχιώτη  όπως και στους Αμπελόκηπους υπάρχει όλοκληρη οδός απο το ένα μέχρι το είκοσι, και αλλα πολλά αγάλματα και πλατείες ανα την Ελλάδα την ίδια στιγμή που πασχίζεις να βρείς μία πλατεία η ένα άγαλμα προς τιμήν του Μ. Αλέξανδρού του Ι.  Καποδίστρια του Θεμιστοκλή...Ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε όσο είναι καιρός την Ελλάδα που μας σερβίρουν με την Ελλάδα που πραγματικά αξίζει...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ BLOG SPOT. COM

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ..Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΡΕΙΣ
(ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ... ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΠΗΣ )

Ε.Α.Μ Ε.Λ.Α.Σ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

4 σχόλια:

  1. OSA DEN FTANEI H ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ,ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΕΡ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MFS, οχι λασπη στον ανεμιστηρα, επι της ουσιας, απαντησεις σε οσα αναφερονται στο αρθρο. 1. Ηταν ή δεν ηταν ο Αρης ολα οσα αναφερονται, 2 υποστηριξε ή δεν υποστηριξε οσα αναφερονται, 3 εκανε ή δεν εκανε οσα αναφερονται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως πολύ πετυχημένο που γράφει για τον Άρη όλα αυτά και δείχνει εικόνες με παρακρατικούς, χίτες κλπ να κρατούν κομμένα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή