Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!...Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ... ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΟΚΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ!!

Γεώργιος Γκιόλβας
‘Ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας επιστήμονας που πέρασε ποτέ από τη χώρα αλλά σίγουρα και ο πιο αδικημένος. Δυστυχώς οι ''Ελληνικές'' κυβερνήσεις ''κατέστρεφαν'' ότι αυτός δημιουργούσε ή το έδιναν απλόχερα σε άλλες χώρες...όπως στο Ισραήλ...
Στην τελευταία του συνέντευξη ένα μήνα πριν πεθάνει μεταξύ άλλων είχε πει:
''Ο Αϊνστάιν, και γενικότερα ο σιωνισμός, έχουν κάνει ό, τι χειρότερο για την ανθρωπότητα. Και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι, όταν άνθρωποι των Εβραίων έκαψαν τις βιβλιοθήκες της Αλεξάνδρειας, της Κυρήνειας και της Ρώμης, οι σοφοί της Σιών, που εργάζονταν μυστικά μέσα σε αυτές για μια εικοσαετία , πήραν μαζί τους έντεκα χιλιάδες τόμους πριν την τελική καταστροφή .
Σε αυτά τα βιβλία κρύβονται τρομερά μυστικά και οι Εβραίοι τα έκρυψαν, ενώ τα υπόλοιπα τα έκαψαν για να εμποδίσουν την πρόοδο της ανθρωπότητας. Και είναι ξεκάθαρο πια ότι οι Εβραίοι θέλουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της άγνοιας. Αυτά τα ιερά βιβλία της γνώσης οι Εβραίοι, όπως ήταν φυσικό, τα αξιολόγησαν και τα εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο. Οπως π. χ. ο Βαγer, διαβάζοντας όλα τα βιβλία του Ιπποκράτη, έφτιαξε μια "Ασπιρίνη" και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης.
Πήραν την ατομική βόμβα, τον τετραγωνισμό του κύκλου και τόσα άλλα που αναφέρονται ξεκάθαρα στον Αριστοτέλη και στα κείμενα διαφόρων άλλων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων''.
Στο βίντεο μιλάει για το ''Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας'' και τον λόγο που οι Άγγλοι μετά από τις εντολές των σιωνιστών ,το 1982 θυμήθηκαν πως κάποτε τα Φώκλαντ ήταν αποικία τους, έκαναν τον πόλεμο στα νησιά της Αργεντινής από τα οποία ισοπέδωσαν-εξαφάνισαν στοχευμένα ένα μόνο νησάκι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου