Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Επίκληση στους Νεφέλιμ..Μέσα στο κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης (φώτο και βίντεο)

Το blog Απόρρητο κάνει μία βόλτα στα κέντρα των δύο μέγαλων πόλεων και αποκαλύπτει....


Ο τίτλος του άρθρου μπορεί  να φαίνεται στα μάτια σας βαρύγδουπος , η ακόμη και υπερβολικός  που στόχο έχει περισσότερο να προκαλέσει παρά να αποδείξει ...Κί  ομως  εδω θα μιλήσουμε κυρίως με εικόνες, με εικόνες που σχηματίστηκαν απο ανυποψίαστους
καλλιτέχνες στο κέντρο των  πόλεων  που ζούμε...Και λέω ανυποψίαστους γιατί αρκετοί απο αυτούς έχουν μιλήσει δημόσια για τα δημιουργήματα τους χωρίς να κατευθύνουν τον κόσμο στο βαθύτερο νόημα αυτών.  Και πολύ φυσικό! Γιατί ενδέχεται  ούτε και οι ίδιοι πολλές φορές να μην γνωρίζουν τη ακριβώς δημιουργούν, γνωρίζει όμως αρκετά καλά αυτός που έδωσε την εντολή για την δημιουργία η ακόμα πιο συγκεκριμένα Αυτοί που δίνουν τις εντολές  στους εντολοδόχους!

72  τερατόμορφοι Βασιλείς  10 χιλιόμετρα κάτω απ την αφιλόξενη έρημο της "Τάκλα Μακάν" κατευθύνουν την ανθρωπότητα σύμφωνα με τα σχέδια τους!..Σχέδια που αφορούν την κάρτα του πολίτη, το μικροτσίπ, τους αεροψεκασμούς, την  συστηματική διάλυση των εθνών μέσω  πολυπολιτισμικότητας  και λαθρομετανάστευσης , τα επικίνδυνα εμβόλια, τους ανεξέλεκτους ιούς, την παράνοια που προβάλλεται μέσα απο τα ηλίθια τηλεοπτικά σόου και τις κατασκευασμένες ειδήσεις, την μόδα, το  δολοφονικό τραπεζικό σύστημα . Συνδιάστε όλα αυτα και θα δείτε οτί η ανθρωπότητα κυβέρνατε  με τέτοιο τρόπο που  σ μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε μία άβουλη και άμορφη μάζα που αδυνατεί να αντιδράσει ουσιαστικά απέναντι σε αυτούς που της κλέβουν όλη την ενέργεια.

Τα ¨"σημάδια" στο κέντρο της πόλης μεμονομενα δεν υποψιάζουν κανέναν, άλλωστε μέσα στο άγχος  την ρουτίνα και τα προβλήματα της ζωής που να βρεθεί  χρόνος για προβληματισμό...Συγκεντρώνοντας όμως τις εικόνες ερχόμαστε αντιμέτωποι  μέ  ένα τρομακτικό πάζλ σχηματισμένο απο την" Νέα Τάξη Πραγμάτων" αφιερωμένο στους επνευστές της ....

Πρώτη εικόνα, τα χέρια, σε κτήριο της Ομόνοιας που προσεύχονται προς τα κάτω! Ο αρχικός δημιουργός  Albrecht Durer το 1508 ζωγράφισε τα χέρια κανονικά να προσεύχονται προς τα πάνω...Εδώ όμως στο κέντρο της πόλης μας τα βλέπουμε να προσεύχονται προ τα κάτω για ποιό λόγο;;...Ν α μην ξεχνάμε οι 72 σκοτεινές δυνάμεις κυβερνάνε την ανθρωπότητα 10 χιλιόμετρα κάτω απο την λευκή πυραμίδα της Τάκλα Μάκαν!!



Δεύτερη εικόνα, στην πλατεία Καραισκάκη παρακαλώ...Στην πλατεία που το όνομα της είναι συνώνυμο με την λευτεριά του γένους προ τιμήν ενός μεγάλου ήρωα του 21, έρχεται να προστεθεί απο τον κύριο Αβραμόπουλο -αν θυμάστε κάτι που γράψαμε παραπάνω σχετικά με  εντολοδόχους- ενα  γιγαντόσωμο άγαλμα με μυτερά φτερά να πετάει προς τα κάτω!..Και να πέφτει πάνω σε μία πυραμίδα!!..Πολλές συμ"πτώσεις" εδω γιγαντόσωμοι και οι 72 βασιλείς με φτερά, και  φοβερές εξωπραγματικές δυνάμεις...Το βασίλειο τους που βρίσκεται;  Μα φυσικά κάτω απο την λευκή πυραμίδα της Τάκλα Μάκαν...Στην  φοβερή πόλη "Μαχ Τανε"...



Τρίτη εικόνα, ο άνθρωπος με το γήινο κεφάλι στην πόλη της Θεσσαλονίκης ...Εδω θα παραθέσουμε ένα βίντεο απο το Υou tube που θα σας διαφωτίσει για το τι ακριβώς βλέπεται...Ν α σημειώσουμε οτι περί το  40.000π Χ εκεί που βρίσκεται τώρα η πόλη της Θεσσαλονίκης βρισκόταν η πόλη Αραντίς και εκτεινότανε μέχρι την Πιερία αφού ο Θερμαικός κόλπος δεν υπήρχε!...Αραντίς σημαίνει η πόλη του Πλατιού κάμπου...Και εκείνο τον καιρ'ο κατοικούνταν απο τα φοβερά γένη των Νεφελίμ...


Τέταρτη εικόνα, άγαλμα έκπτωτου αγγέλου  για ακόμη μία φορά στην πλατεία Καραισκάκη..Προσέκτε  καλά την μορφή με  κεφάλι πουλιού  και σώμα ανθρώπου, ακριβώς η ίδια μορφή είναι σκαλισμένη και στις πυραμίδες της Αιγύπτου!..Ορολογία;; "Νεφελίμ το γένος Σαχερνέχ  με κεφάλι πουλιού και σώμα ανθρώπου!..Η πλατεία Καραισκάκη  μεταμορφώθηκε  σε ζωντανό πλέον μνημείο οχι προς τιμή του ηρώα αλλά των εχθρών του!!




Πέμπτη εικόνα, άγαλμα πρός τιμήν του  Ολοκαυτώματος  των Εβραίων στο Ισραήλ!..Λάθος! Στην Θεσσαλονίκη, βλέπεται εκεί που στην θέση αυτού του αγάλματος θα πρέπε να είναι αλλό ένα άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου που έκλεισε τους Νεφελίμ στα τάρταρα οι εντολοδόχοι πολιτικοί επέλεξαν να τιμήσουν τους εβραίους που υπηρετούν με ευσέβεια τους Νεφελίμ!...Δείτε με προσοχή τώρα το άγαλμα, ένα μάτσο περίεργες οντότητες με κεφάλι ανθρώπου και σώμα πουλιού  με  φορά προς τα κάτω!...Που ακριβώς κάτω; Μα περιπού 10 χιλιόμετρα απο την επιφάνεια της Γής...Εκεί που οι 72 Βασιλείς προετοιμάζουν τον ερχομό τους!!


Τήν επόμενη φορά που θα βγείτε βόλτα στην πόλη σας σταθείτε και παρατηρήστε προσεχτικά αυτές τις εικόνες, γιατί...



Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συναισθάνονται πως είναι φυλακισμένοι μέσα σ΄ένα γυάλινο μπουκάλι, είναι πεπεισμένοι πως είναι ελεύθεροι.

Η δυστυχία του ανθρώπου που έχει βαθύτερη αντίληψη από τους άλλους, είναι να συνειδητοποιήσει πως είναι φυλακισμένος.

Η μεγαλύτερη του χαρά πηγάζει μόνο από το γεγονός της
πιθανότητας ότι το γυάλινο μπουκάλι θα σπάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου