Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ...Αξιωματούχος των ΗΠΑ: Οι ηγέτες της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να δολοφονηθούν, υπάρχουν συμφέροντα





Η  αλβανική «Gazeta Tema» αναφέρει σε δημοσίευμά της απόψεις του  Paul Craig Roberts, ο οποίος ήταν οικονομικός σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ρόνταλντ Ραίηγκαν που εμμέσως – πλην σαφώς- προειδοποιεί για απρόοπτο ενδεχόμενο δολοφονίας της ηγετικής ομάδας στην ελληνική κυβέρνηση.


Από την αρχή είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί μια καινοτομία στην ευρωπαϊκή πολιτική, γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομίας, Γιάνης Βαρουφάκης είναι δύο χαρακτήρες που αντιπροσωπεύουν τους ‘αγριόγατους’.

Σύμφωνα με αυτούς, η Ευρώπη βρίσκεται σε μια ηθική κρίση, πρώτα από όλα και μετά ακολουθεί η οικονομική κρίση.

Επίσης, όπως δηλώθηκε η Ελλάδα αντιμετωπίζεται χωρίς αξιοπρέπεια από τους υπαλλήλους της τρόικας και καθόρισαν τα μέτρα λιτότητας αντιπαραγωγικά (ηλίθια).
Με τη στάση τους δεν ήθελαν την παραμονή της τρόικας.

Ο Αμερικανός Paul Craig Roberts, σημειώνει ότι αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να καταβάλουν την κυβέρνηση της Ελλάδας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί να δολοφονηθούν επειδή στο μεταξύ παίζονται πολλά συμφέροντα και η Ελλάδα δεν μπορεί να αποσυρθεί από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει από μια  αποτυχία να πληρώσει τα χρέη.

«Οι κίνδυνοι είναι πολύ υψηλοί. Οι Έλληνες ηγέτες μπορεί να δολοφονηθούν. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα που διακυβεύονται, και όχι απλά μια ομάδα τραπεζών που χορήγησαν δάνεια, τα οποία ζητούν να επιστραφούν μέχρι δεκάρας.

Υπάρχουν άλλα συμφέροντα ισχυρότερα, τα συμφέροντα της κεντρικής κυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και της Κεντρικής Τράπεζας, που λαμβάνουν αποφάσεις για όλα τα κράτη μέλη» είπε σε μια συνέντευξή του στο King WorldNews

«Η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να υποστεί εάν ατύχημα», γράφει η αλβανική εφημερίδα.
Το πρωτότυπο κείμενο στο αμερικανικό δημοσίευμα έχει ως εξής: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου