Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ: ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΝΑ 8ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΓΙΓΑΝΤΑ! ΦΩΤΟ ΣΟΚ!!




Ένας 8χρονος Ινδός έχει αφήσει τους γιατρούς άναυδους καθώς τα χέρια τους για άγνωστους έως τώρα λόγους πρήστηκαν τόσο που μοιάζουν με χέρια γίγαντα.

Ο Kaleem, από την Ινδία δυσκολεύεται πλέον να φέρει εις πέρας ακόμα και απλές καθημερινές κινήσεις, όπως να πλυθεί, να φάει και να φορέσει τα ρούχα του. Ούτε λόγος φυσικά για να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών.

Η 27χρονη μητέρα του Haleema, υποστηρίζει ότι ήξερε από την γέννησή του ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί . Όσο το παιδί αναπτυσσόταν όμως, το μέγεθος της παλάμης του αναπτυσσόταν ακόμα πιο πολύ.

Εξαιτίας της εμφάνισής του αλλά και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, ο μικρός σταμάτησε το σχολείο. «Δεν πάω σχολείο επειδή ο δάσκαλος είπε ότι τα άλλα παιδιά φοβούνται τα δάχτυλά μου» λέει ο Kaleem και συνεχίζει: «Πολλά από τα παιδιά με χτυπάνε και με κυνηγούν». Ενδεχομένως οι γιατροί θα μπορούσαν να εγχειρήσουν τα χέρια του παιδιού αλλά δεν είναι βέβαιοι για το αν θα μπορέσουν να ανακτήσουν την πλήρη λειτουργία τους. Εκτός όμως από την ανησυχία για το αποτέλεσμα, οι γονείς του είναι οικονομικά ανήμποροι να στηρίξουν μια τέτοια διαδικασία.

Δείτε τις φωτογραφίες
Kaleem, from India, was born with hands twice the size of an average baby and they have continued to grow
His hands now measure 13 inches from the base of his palm to the tip of his middle finger and weigh two stone
The eight-year-old claims he is bullied because of his giant hands and has difficulty performing simple tasks
He said: 'I do not go to school because the teacher says other kids are scared of my hands'
His mother Haleema, 27, (pictured with Kaleem and another one of her children) said she feels 'powerless'
His father, Shamim, 45, who works as a labourer, is worried his son will never be independent and blames himself for not earning enough money
He has found it difficulty to play cricket and hold a bat due to his condition but tries to still join in with his friends


Πηγή: www.dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου