Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!


MATHAIOPOULOS
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Προφυλακιστέος λοιπόν και ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος.
Με ποια κατηγορία; Με καμία!!!

Απλά με το σκεπτικό ότι ως μέλος του πολιτικού συμβουλίου, ανήκει στον ηγετικό πυρήνα της οργάνωσης και με κάθε τρόπο προέτρεπε και συντόνιζε την εγκληματική της δράση. Οι «δικαστές» θεωρούν πως αν έμενε ελεύθερος θα επιχειρούσε να συνεχίσει τη δράση της οργάνωσης.
Κατά αρχάς χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες νομικές γνώσεις θέτουμε το ερώτημα. Έχει εν τέλει τελεσιδικίσει, βάσει αποδεικτικών στοιχείων προσκομισθέντων στο δικαστήριο και αναμφισβήτητων μαρτυριών η απόφαση ότι η Χρυσή Αυγή έχει εγκληματική δράση; Και εάν ναι πότε, πού και από ποιους δικαστές;
Έχει κατασχεθεί παράνομο υλικό, όπως όπλα, εκρηκτικά, ναρκωτικές ουσίες ή άλλα συναφή που να παραπέμπουν σε ένοχους και εμπλεκόμενους;
Όχι! Εκτός από φωτογραφίες μουσειακής αξίας και άσχετες τίποτα παράνομο δεν βρέθηκε.  Συμμετείχε, ή υπήρξε ποτέ ο συγκεκριμένος παρών, σε παραβατικές, ή αξιόποινες πράξεις και αυτό να αποδεικνύεται βάσει οπτικοακουστικού υλικού;
Όχι! Τότε ποια είναι τα συγκεκριμένα εγκληματικά συμβάντα που συντόνιζε;
Ναι! Ως μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συμμετείχε στον συντονισμό της πολιτικής και κοινωνικής δράσης του Κινήματος, αλλά αυτή η δράση παράνομα και αυθαίρετα και προ παντός άνευ αποδείξεων, έχει χαρακτηρισθεί εγκληματική.
Εδώ, η υποτελής στην εκτελεστική εξουσία δικαιοσύνη εφαρμόζει την συλλογική ευθύνη. Και να ήταν συλλογική ευθύνη για κάτι τετελεσμένο και για κάτι συγκεκριμένο θα μπορούσε με τα χίλια ζόρια, παρόλο που και πάλι δεν αποδεικνύεται τίποτα, να υπάρξει σύνδεση . Αλλά εδώ ομιλούμε για πράξεις και συμβάντα που ούτε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, ούτε κανείς από τους προφυλακισθέντες βουλευτές μας συνδέονται, έστω και εμμέσως.    
Κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες τα πρόσωπα που τις έπραξαν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή.
Βλέπουμε λοιπόν ότι ενώ κανείς από τους προφυλακισθέντες Εθνικιστές δεν συνελήφθη επ αυτοφόρω να διαπράττει έγκλημα, αφού εις βάρος κανενός δεν προκύπτουν στοιχεία που να τους χαρακτηρίζουν ενόχους ή ηθικούς αυτουργούς, οι κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου, καθώς και ο πολύς κύριος Ντογιάκος, έχουν βαφτίσει την πολιτική δράση του Κινήματος ως εγκληματική και προφυλακίζουν τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου με μόνο κριτήριο την θέση τους στην ιεραρχία.
Είναι σαφές για μια ακόμη φορά ότι οι διώξεις είναι ιδεολογικές και πολιτικής σκοπιμότητας, αφού προσπαθούν να αποδυναμώσουν και να καταστείλουν την ηγετική ομάδα (σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις).
Αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι πράττουν μια τρύπα στο νερό. Διότι αφ ενός μεν στο Κίνημά μας όλοι είμαστε Όμοιοι ως σε Σπαρτιατική Φάλαγγα και ως εκ τούτου προελαύνουμε απτόητοι χωρίς να αφήνουμε κενά, αφ ετέρου δε το ψεύδος πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η σκευωρία εις βάρος μας και ακολούθησαν οι διωγμοί απ΄το αστικό καθεστώς, έχει ήδη αποκαλυφθεί και σύντομα όλοι αυτή η δικαστική παρωδία θα καταρρεύσει.  
Ένας λοιπόν ένας ακόμη Εθνικιστής προφυλακισμένος, ένας ακόμη πολιτικός κρατούμενος στα κελιά της αστικής δημοκρατίας.
Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε απτόητοι και με ψηλά το κεφάλι τον Αγώνα, μέχρι της τελικής Νίκης.
Οι διωγμοί και η κρατική τρομοκρατία δεν μας φοβίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου