Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!


Με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Βουλή η δικογραφία σε βάρος του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Αρτέμη Ματθαιόπουλου, για να κριθεί η άρση ή όχι της ασυλίας του, προκειμένου να δικαστεί για ληστεία.
 
Ο κ. Ματθαιόπουλος έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στις 30 Απριλίου 2014 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία από κοινού. 
 
Η δίκη αρχικά είχε προσδιοριστεί να διεξαχθεί το 2013, αλλά αναβλήθηκε λόγω της βουλευτικής ιδιότητας του κ. Ματθαιόπουλου, προκειμένου να ζητηθεί η άρσης της ασυλίας του.
 

 
Στην ομάδα του κ. Ματθαιόπουλου, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν και ο ανήλικος τότε Αλέξανδρος Κασιδιάρης, αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος όμως  απαλλάχθηκε με σχετικό βούλευμα.
 

Πάει για κακούργημα ο Ηλίας Κασιδιάρης!


Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για παραβίαση απορρήτου προφορικής συνομιλίας, (για την βιντεοσκόπηση και δημοσιοποίηση της συνομιλίας του με τον πρώην γραμματέα
της Κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο), ζητεί η Εισαγγελία, που διαβιβάζει την δικογραφία στη Βουλή. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω αδίκημα τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος

Πιο συγκεκριμένα η Εισαγγελέας κ. Καλλιόπη Νταγιάντα ζητάει την άρση ασυλίας από τη Βουλή, διαβιβάζει τη δικογραφία στο Κοινοβούλιο και μετά την άρση ασυλίας και την απολογία του Ηλία Κασιδιάρη , ή θα τον αφήσει ελεύθερο η θα τον προφυλακίσει.

2 σχόλια:

  1. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡ.ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ;;;;ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ,ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου !! Μπορεί να έχουν βάλει μέσα την ηγεσία της αλλά απο πίσω της δεν παύει να είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ..........Με εμάς τι θα κάνουν ?? Μόνο αν μπούμε όλοι μέσα (που αυτο δεν γίνεται ) μονο τότε θα μας έχουν καταστρέψει .......... ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!

      ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!


      Μια 15χρονη ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ !!!

      Διαγραφή