Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ

«Μία από τις πλέον αινιγματικές παραδόσεις τις μυθολογίας μας σχετίζεται με τους Υπερβορείους και την μυθική χώρα τους, την οποία κάθε φθινόπωρο επισκεπτόταν ο θεός Απόλλων με το ιπτάμενο άρμα του, το οποίο έσερναν Κύκνοι και επέστρεφε πάλι την άνοιξη στη Δήλο και στους Δελφούς. Ο γυρισμός του Απόλλωνα γιορτάζονταν στους Δελφούς κάθε εαρινή ισημερία, με τα ''Θεοφάνια'' ενώ υπήρχε και ο Αστραφτερός Κύκνος που συμβόλιζε το προαναφερθέν ιπτάμενο άρμα του θεού.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!...Τρώνε παιδιά για να επιβιώσουν στη Βόρειο Κορέα !

Στο φως της δημοσιότητας επανέρχονται οι ανατριχιαστικές καταγγελίες περί ανθρωποφαγίας στη Βόρειο Κορέα, όπου κάτοικοι από επαρχίες που πλήττονται από λιμό, φέρεται να φτάνουν στο σημείο να δολοφονούν τα ίδια τους τα παιδιά για να τα φάνε.
Συγκλονιστικές αναφορές από την Βόρεια Κορέα τις οποίες μεταδίδει το πρακτορείο Asia Press και αναδημοσιεύουν οι Sunday Times και η Independent, περιγράφουν μια...εφιαλτική εικόνα, υποστηρίζοντας ότι αυξάνονται τα κρούσματα κανιβαλισμού στις επαρχίες της βόρειας και της νότιας Hwanghae όπου περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας του λιμού.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CFR)...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


γράφει ο Μιχάλης Κονταξής


το μέγαρο του CFR στη Νέα Υόρκη
Mετά την περίοδο του Α Παγκοσμίου στις ΗΠΑ τέθηκε το δίλημμα: με την Κοινωνία των Εθνών (ΚΤΕ) ή εκτός. Εκτός ήθελαν οι Ρεπουμπλικάνοι και εντός οι Δημοκρατικοί που με επικεφαλής τον πρόεδρο Γουιλσον είχαν στρώσει χαλί στην ΚΤΕ. Από τότε σχηματίστηκε ένα καθοριστικό δίπολο στις ΗΠΑ, οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν κυρίως απομονωτιστές και οι Δημοκρατικοί κυρίως διεθνιστές (σήμερα ο όρος είναι γκλομπαλιστές). Οι Ρεπουμπλικάνοι κατάφεραν να βγάλουν τρεις προέδρους στη σειρά μετά τον Γουίλσον και έτσι οι ΗΠΑ σνόμπαραν την ΚΤΕ αλλά οι διεθνιστές έκαναν μια μακρόπνοη επένδυση. Σχημάτισαν το 1921 το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (Council on Foreign Relations, CFR)

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ P2

BANCO VATICANO: Στα πλοκάμια του μαύρου χρήματος


Η ιταλική κοινή γνώμη είναι ανάστατη, αφού βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για επενδύσεις του Βατικανού σε πολεμικές βιομηχανίες (εν μέσω του πολέμου του Βιετνάμ)…ακόμη και σε φαρμακευτική εταιρία που παρασκευάζει αντισυλληπτικά χάπια!


ΝησιάΤα σκάνδαλα της «Αγίας» Τράπεζας
Του Γιώργου Τσιάρα




Πίσω από την αναμφισβήτητα σεβάσμια φυσιογνωμία του γηραιού Ποντίφικα, όπως την είδαμε πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα, κρύβονται αιώνες ιστορικά αποδεδειγμένου σκοταδισμού, καταπίεσης και εγκλημάτων εις βάρος αλλόθρησκων λαών. Η απαρίθμησή τους θα απαιτούσε τεράστια έκταση – δεν θα την επιχειρήσουμε λοιπόν. Εξάλλου δεν είναι το θέμα μας αυτό. ¶ντ’ αυτού θα επιχειρήσουμε μια γρήγορη κατάδυση σε μερικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της οικονομικής ιστορίας του σύγχρονου Βατικανού και του γιγάντιου τραπεζικού μηχανισμού του πίσω από το προκάλυμμα της Αγίας έδρας και της ανά τη Γη φιλανθρωπίας θησαυρίζει, μη έχοντας να ζηλέψει τίποτε από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές αυτού του μάταιου κόσμου.

To παραμύθι του Μυρογιάννη και οι ΔΟΛιοι Αλήτες


Έστησαν και άγαλμα του ανύπαρκτου νεκρού 

Οι ρουφιάνοι του ΔΟΛιου συγκροτήματος συνεχίζουν και σήμερα ,που τους έφυγε μέσα από τα χέρια ο Ντετιλής τα ψέματα.
 Γράφουν για να πείσουν το δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό πόπολο ότι καλά του κάνανε : 
«Πέθανε ο χουντικός ισοβίτης Νίκος Ντερτιλής Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη, έξω από το Πολυτεχνείο στις 18 Νοεμβρίου 1973». 

Επαναλαμβάνουμε: 
Δεν υπάρχει, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ με το όνομα ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. 

ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΕΚΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ σύμφωνα με τα επίσημα πορίσματα , «ο ηλεκτρολόγος Μιχαήλ Μαυρογιάννης 19 ετών , που εφονεύθη εις την οδόν Κορνεάδου». 

Επομένως ο Ντερτιλής δεν είχε σκοτώσει κανέναν στην Πατησίων. 

Το ΔΟΛιο βήμα γράφει: 
«Είχε περηφανευθεί στον οδηγό του ότι είχε σκοτώσει τον Μιχάλη Μυρογιάνη με μία μόνο βολή». 
Ο ψευδομάρτυρας οδηγός δεν είπε τίποτα για Καρνεάδου. 38 χρόνια μετά εξακολουθούν να υπερασπίζουν τα αριστερά ψέματα.
 Ο ήρωας της δημοκρατίας και του ΔΟΛ «ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ» δεν υπήρξε ποτέ, δεν σκοτώθηκε ποτέ στην Πατησίων, και δεν τον σκότωσε ποτέ ο Ντερτιλής.


http://deltio11.blogspot.gr/2013/01/to.html

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

O Ηρώδης  ο Μέγας ήταν βασιλιάς της Ιουδαίας απο το 37 μ.Χ μέχρι και το έτος της Γέννησης του Χριστού. Ο Ηρώδης ονομάστηκε Μέγας γιατί κατάφερε να ενώσει όλη την Ιουδαία και να τις χαρίσει δόξα και πολυτελή οικοδομήματα. Στίς μέρες μας το όνομα του είναι συνώνυμο με την κτηνωδία γιατί σύμφωνα με την Καινή διαθήκη διέταξε την σφάγη όλων των βρέφων της Ιουδαίας, φοβούμενος οτι θα χάσει την βασιλεία του απο τον νεογέννητο Χριστό. Κατά πόσο ομώς είναι αξιόπιστη αυτή η πληροφορία δεν γνωρίζουμε αφου η καινή διαθήκη είναι θρησκευτικό και οχι ιστορικό βιβλίο.

Ας πάρουμε  όμως τα πράγματα απο την αρχή. Ο Ηρώδης ήταν γιός του πολιτικού διοικητή της Ιουδαίας Αντίπατρου, ο οποίος με την σειρά του ήταν γιός μια ιερόδουλης στο ναο του Απόλλωνα  στον Ασκαλώνα, γεγονός που τον έκανε αρκετά μισητό στους Εβραίους  αφού τον θεωρούσαν αλλόφυλο. Ο Αντίπατρος φανέρα φιλέλληνας αφαίρεσε από τους Ιουδαίους όλες τις Ελληνικές πόλεις που είχαν καθυποτάξει στο παρελθόν. Υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ελληνισμού βρέθηκε δηλητηριασμένος απο μία σκληροπυρινική φαρισαική μερίδα που τον μισούσε θανάσημα λόγο της ελληνικής του συμπεριφοράς.

 Η ιστορία εδώ επαναλμβάνεται για ακόμη μία φορά, οι Εβραίοι φανεροί εχθροί του ελληνισμού,εξοντώνουν με ύπουλους τρόπους όσους εναντιώνονται στα συμφέροντα τους, και πολύ περισσότερο όσους εργάζονται για τον ελληνισμό.

Αργότερα οι τότε άρχοντες της Ρώμης Λέπιδος και Οκτάβιος ανακήρυξαν βασιλιά της Ιουδαίας τον γιο του Αντίπατρου Ηρώδη, ο οποιος καθιερώσε τον ελληνισμό περισσότερο απο τον πατέρα του. Οι κατεστραμένες πόλεις απο τους Μακκαβαίους ξανακτίστηκαν  και απέκτησαν μαζί με τον ελληνικό τους χαρακτήρα και αυτονομία. Κατάφερε επίσης να καθιερώσει ήθη και έθιμα ξένα, πέρα απο τα γνήσια Ιουδαικά και αναβίωσε τον ελληνισμό μέσα απο λαμπρές οικοδομές και καταστήματα όπως γυμνάσια, αγώνες, θέατρα, στοές, τείχη, υδραγωγεία και άλλα πολλά. Έτσι λοιπόν εξηγείται και το θάνασιμο μίσος πού είχαν οι εβραίοι απέναντι του.

Είναι φανερή η διατρέβλωση και η απόκρηψη της πραγματικής ιστορίας, που γίνεται απο τους Εβραίους με σκοπό την αλλοίωση της συνείδησης των Ελλήνων και κατ' επέκατση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Χρέος του κάθε Έλληνα είναι να μελετάει την ιστορία προσεχτικά και να τιμά προσωπικότητες σαν τον Ηρώδη το Μέγα που το ιστορικό κατεστημένο τους έχει παραγκωνίσει ή διαφθείρει σκόπιμα για χάρη του εβραικού εθνικισμού. Η γνώση και η διάδοση της πληροφορίας με κάθε μέσο γραπτό ή προφορικό, είναι ο πιό αποτελασματικός τρόπος ενάντια στα σχέδια της φύλης που θέλει να σκλαβώσει την ανθρωπότητα με όπλο το χρηματοπιστωτικού σύστημα, την τεχνολογία και της ελενχόμενη πληροφορία.

Τα ιστορικά στοιχεία είναι απο τον τέταρτο τόμο "Η ιστορία του Ελληνικού 'Εθνους"
Του Κων. Παπαρηγόπουλου σελ. 156-158

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΛΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ


   Σχετικά με την προέλευση του όρου «αλχημεία» δεν υ­πάρχει συμφωνία στις απόψεις που έχουν διατυπωθεί. Κατά μία θεωρία ο όρος προέρχεται από το αραβικό άρθρο al και τη λέξη Kemi, την κοπτική ονομασία της Αιγύπτου. Άλλοι υποστηρίζουν πως προέρχεται από την ελληνική λέξη «χυμός» και χρησιμοποιήθηκε στον Με­σαίωνα μέχρι τον ΙΖ' αιώνα, για να προσδιορίσει τη χη­μεία. Από τότε όμως που η χημεία έλαβε επιστημονική μορφή, ο όρος αλχημεία χρησιμοποιείται προκειμένου να δηλώσει τις προσπάθειες μεταβολής μη ευγενών με­τάλλων σε ευγενή, με στόχο την παραγωγή χρυσού.

Σφάζουν τους Έλληνες οι αλλοδαποί

Άλλοι δύο φόνοι από αλβανική συμμορία εξιχνιάστηκαν
 
Με καθυστέρηση σχεδόν ενός χρόνου εξιχνιάστηκε ότι πίσω από δύο φόνους βρίσκεται αλβανική συμμορία, η οποία δρούσε ανεξέλεγκτα σπέρνοντας τον  θάνατο σε κάθε πέρασμα της. Συγκεκριμένα,
οι αλβανοί  στις 18 Ιουνίου 2012 τα ξημερώματα μπούκαραν  στον Πύργο Κορινθίας, στο σπίτι όπου διέμενε 82χρονος και τον σκότωσαν χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού του όπλου, που βρήκαν μέσα! Στη συνέχεια,  τραυμάτισαν την 92χρονη γυναίκα του και αφαίρεσαν χρυσαφικά-κοσμήματα  και διέφυγαν. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της 61χρονης κόρης του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Οι προφητείες ειναι δημιουργήματα της C.I.A.;

- Έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες.

- Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα απο τους εξουσιαστές γεγονότα, με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών;

- Όπως το Hollywood με τις ταινίες που προβάλει προετοιμάζει την κοινή γνώμη, ΄ετσι ακριβώς λειτουργούν και οι ”τεχνιτές” προφητείες ;


Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος!


Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ό,τι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να «δέσει» το παζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία.

Η μεθοδευόμενη εξαφάνιση των φυσικών σπόρων...Ο νέος τύπος σκλαβιάς

Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού. (Δείτε εδώ κι εδώ.)

Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι.

Το μεγάλο ξεπούλημα. Ένα ντοκυμαντέρ που παρουσιάζει τις καστροφικές συνέπειες των ιδιωτικοποιήσεων!..

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (συνέχεια)...ΤΟ TΡΙΤΟ KAI ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ..ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !


...σύνδεση με τα προηγούμενα...

O εμπαιγμός εξακολουθεί. Οι αδιάλλακτοι Τούρκοι, βιάζουν τις συμφωνίες δείχνοντας την ισχύ τους ενώ οι Ελλαδικοί συνεχώς υποχωρούν δείχνοντας τα ερείπια της ψυχής και των συνειδήσεών των. Οι ....προσεγγίσεις ΤζέμΠαπανδρέου έφεραν τους Τούρκους ένα βήμα μπροστά στο Κυπριακό. Αν γίνουν πιό ...στενές οι σχέσεις ίσως να λυθή το κυπριακό γιατί θα καταλάβουν οι Τούρκοι το νησί. Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να γίνη διότι ο σιωνισμός θέλει την Κύπρο να μην είναι ολόκληρη και δυνατή ώστε στο μέλλον να δημιουργήση τις ευκαιρίες που θέλει για κατάληψή της. Αυτό προσπαθούμε να καταδείξουμε σ' αυτή την σειρά των άρθρων. Οι ηγέτες οι δικοί μας βέβαια δεν είναι σε θέση ούτε να αντιληφθούν την ουσία κι ούτε να αντισταθούν.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Στο παρόν κείμενο, θα ασχοληθούμε με το πάθημα της μεσαιωνικής Κύπρου. Η ιστορία που θα μελετήσουμε είναι παντελώς άγνωστη στον ελλαδικό λαό και λόγω της εμπλοκής σ' αυτήν πάλι ισραήλ-σιωνισμού, οι ανθέλληνες και ελλαδικοί ιστορικοί-δημοσιογράφοι δεν πρόκειται ποτέ να την μελετήσουν. Ο μηχανισμός αποδώσεως γελοίων χαρακτηρισμών όπως "αντισημίτης" είναι πλήρως αναπτυγμένος και καραδοκεί.... Και δεν είναι ο χαρακτηρισμός που τρομάζει τον εσμό των ανεγκεφάλων αλλά η στέρησις των οικονομικών οφελημάτων που θα επακολουθήση καθώς και η απομόνωσή τους από τα "κανάλια"..... και η οικονομική στενότητα δεν βοηθά στην προβολή της ματαιοδοξίας των ουδαίων ρωμηών άρα δεν υποφέρεται..... έτσι στρέφονται με πείσμα εναντίον της Φυλής και της Πατρίδος.... Και αυτό το γνωρίζουν καλά τα "ξένα κέντρα".
Ο εβραϊκός λαός πάντα στα ιστορικά χρόνια είχε καλές σχέσεις με την Ισπανία, το βιβλικό Σεφαράδ. 

ΑΤΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!

1 Στην Ελλάδα της κρίσης δεν μπορείς ούτε να πεθάνεις

Ομάδες αλληλεγγύης συγκροτούνται στην Αθήνα για την ταφή μόνων και φτωχών ανθρώπων. Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία» αρκετοί νεκροί παραμένουν άταφοι για μέρες, ενώ στο Γ’ Νεκροταφείο δημιουργήθηκε ζώνη με φθηνούς τάφους προς 218 ευρώ την τριετία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η σορός συμπολίτη μας (τα στοιχεία του οποίου δημοσιεύει) χρειάστηκε να μείνει 9 μέρες άταφη μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την κηδεία. Την σκληρή πραγματικότητα περιγράφουν ιδιοκτήτες γραφείων κηδειών, λέγοντας ότι πληρώνονται με δόσεις και υποσχέσεις. Διότι ορισμένα ασφαλιστικά ταμεία καθυστερούν ακόμα και μήνες να δώσουν τα προβλεπόμενα. Επιπλέον, γράφει η «Ελευθεροτυπία», η οικονομική κατάσταση αρκετών δήμων –στους οποίους ανήκουν διοικητικά τα νεκροταφεία- δεν επιτρέπει την κάλυψη των εξόδων ταφής.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Με τον όρο Σιωνισμός εννοούμε την διαχρονική προσπάθεια της εβραϊκής τεχνητής και φυσικής διασποράς προς δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Επειδή ο ναός του Σολομώντα προς τιμή του Γιαχβέ ήταν κτισμένος στο όρος Σιών, και επειδή το ιερατείο επέβαλε σε κάθε εβραίο την προσκύνηση εκεί έστω άπαξ του βίου του, το κίνημα προς επαναπατρισμό αποκαλείται σιωνιστικό. Η λέξη Σιών πιθανότατα είναι ελληνική. Οι Δωριείς, το Δ το επρόφεραν και Σ και έτσι απεκάλουν τον Δία Σία κατά το Διός Βουλαί=Σιός Βουλαί=Σίβυλλαι.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ! ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!...ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

ΣΟΚ..Το indymedia παρουσιάζει/διαφημίζει βιβλίο τρομοκρατικής οργάνωσης (Πυρήνες της φωτιάς) και με συμμετοχή μάλιστα καταζητούμενων τρομοκρατών..Ο Δένδιας ασχολείται όμως με τη "ρατσιστική βία"

Κατά την παρουσίαση θα μιλήσουν και ΜΕΛΗ, τηλεφωνικά, που καταζητούνται από την Αστυνομία.

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάρτε το 11414 σε περίπτωση που θέλετε να το καταγγείλετε....Είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος αστυνομικός θα σας απαντήσει στο "αντιρατσιστικό" τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.

Η βιβλιοπαρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και θα γίνει στο Αναρχικό Στέκι Ναδίρ της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην φοιτητική εστία.

αξίζει να διαβάσετε μερικά από τα...περιεχόμενα του "εγχειριδίου καλού τρομοκράτη":

  • Η στρατηγική ισορροπία της νιτρογλυκερίνης
  • Η ανατολή του μηδενός
  • Αναρχικός τερρορισμός
  • Η θεωρία του πυροκροτητή
  • Ο ταξικός πόλεμος είναι ξεπερασμένος
  • Δαίμονες και άγιοι του Νετσαγιεφισμού. Γκρεμίζοντας τις φήμες
  • Πρακτική θεωρία

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ.... ο μαρτυρήσας ΗΡΩΑΣ....Η ανατριχιαστική περιγραφή του μαρτυρικού του θανατού απο τους Τούρκους

Μετά τη σύλληψη του Διάκου στα ποριά Δαμάστας, τον έφεραν με συνοδεία ποινών και τραυματισμένο στη Λαμία, οδηγώντας από τη νότια της είσοδο που περνούσε δίπλα από το Γολγοθά (όπως έλεγαν το ξε­κομμένο Λόφο όπου σήμερα είναι το κτίριο του Ορφα­νοτροφείου Αρρένων) και από την οδό Σατωβριάνδου (σήμερα) και συνέχεια τον έφτασαν και τον έκλεισαν μέσα στο παλιό χάνι, όπου σήμερα - πάλι καλά! - έχει ανεγερθεί το Λαογραφικό Μουσείο.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Mεγάλοι Ασκητές...Ο βίος του Μεγάλου Αντωνίου

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ Ο (ΣΕΙΡΙΟΣ)

 
Οι Ντόγκον είναι μια φυλή περίπου 100,000 ατόμων που ζουν στη δυτική Αφρική. Σύμφωνα με τον Robert Temple και το βιβλίο του The Sirius Mystery (Το μυστήριο του Σειρίου) , οι Ντόγκον είχαν επαφή με κάποιους άσχημους, αμφίβιους * εξωγήινους, τους Νόμμος, κάποια 5000 χρόνια πριν. Οι εξωγήινοι ήρθαν εδώ για κάποιο άγνωστο λόγο, από ένα πλανήτη που περιφέρεται γύρω από το Σείριο, κάποια 8.6 έτη φωτός μακρυά από τη Γη. Οι υποτιθέμενοι επισκέπτες από το διάστημα, δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο από το να δώσουν κάποιες άχρηστες αστρονομικές πληροφορίες στους γήινους.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ..ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ...

Οπως βλεπετε οταν τα προδοτικα καναλια μιλανε για τις αορατες αγορες που κατεστρεψαν την πατριδα μας, οι αγορες εχουν ονομα.ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ. Διαβαστε προσωπα και καταστασεις να δειτε ποιες ειναι οι περιβοητες ΑΓΟΡΕΣ!!! AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!

ΣΠΑΝΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

H συγκλονιστική μαρτυρία Λεμεσού Αθανασίου για τον Γέροντα Παϊσιο
Πήγα στον Γέροντα τον Σεπτέμβριο του 1977, ήμερα Δευτέρα, παραμονή του Τιμίου Σταυρού.


Χτύπησα την πόρτα πολύ πρωΐ, ο Γέροντας μου άνοιξε. Ήταν πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος. «Α, ευτυχώς πού ήρθες διάκο», μου λέγει, «και έχω πανήγυρη αύριο. Θάρθουν ψάλτες, παρήγγειλα ροφό και έλειπε ένας διάκος. Ήρθες εσύ, εντάξει η πανήγυρη». «Έλεγε και άλλα τέτοια αστεία. Ύστερα μου είπε: «Θα μείνης εδώ απόψε».

Ήξερα ότι ο Γέροντας δεν κρατούσε κανέναν τη νύχτα μαζί του. Μόλις μου το είπε πέταξα από την χαρά μου.
Πήγαμε στο Εκκλησάκι, με έβαλε και τακτοποίησα την Αγία Τράπεζα, ξεσκόνισα, σκούπισα τον διάδρομο, έκανα διάφορες δουλειές. Μέσα μου αισθανόμουν πολύ μεγάλη χαρά. Το μεσημέρι πήγαμε να φάμε. Έκανε τσάϊ, έφερε παξιμάδι και έβγαλε άγρια λάχανα από τον κήπο του.

Μου έκανε εντύπωση όταν κάναμε την προσευχή. Ο Γέροντας είπε το «Πάτερ ημών…» σήκωσε τα χέρια του και το είπε με τόσο πόθο και τόσην ευλάβεια πού ήταν σαν να μιλούσε πραγματικά με τον Θεό.

Μετά με πήγε στο Κελλί και ξεκουράστηκα καμμιά ώρα. Ύστερα κάναμε τον μικρό Εσπερινό με κομποσχοίνι.

Όταν τελειώσαμε μου είπε ο Γέροντας: «Κοίταξε, διάκο, τώρα θα κάνουμε αγρυπνία με κομποσχοίνι και το πρωΐ θα΄ρθεί ο παπάς να μας λειτουργήση. Ξέρεις να κάνης κομποσχοίνι; Θα σου πώ τί θα κάνεις», και μου έδωσε ένα πρόγραμμα. Ήταν ένα σοφό πρόγραμμα για να μην νυστάξω την νύχτα. Μου είπε να κάνω ένα κομποσχοίνι τριακοσάρι λέγοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με». Έπειτα να κάνω ένα κομποσχοίνι εκατοστάρι στήν Παναγία. Ένα κομποσχοίνι τριακοσάρι στον Χριστό για τους ζώντες. Ένα κομποσχοίνι εκατοστάρι στην Παναγία για τους ζώντες. Ένα κομποσχοίνι τριακοσάρι στον Χριστό για τους κεκοιμημένους.

Ένα κομποσχοίνι εκατοστάρι στην Παναγία για τους κεκοιμημένους. Ένα κομποσχοίνι τριακοσάρι στον Τίμιο Σταυρό και μετά ένα τριακοσάρι «δόξα σοι, ο Θεός ημών, δόξα σοι». Πρώτη φορά άκουγα ότι γινόταν αυτό το πράγμα. Μου εξήγησε: «Αυτό το κομποσχοίνι είναι δοξολογία. Θα τα τελειώνεις και θ’ αρχίζεις από την αρχή».

Μου είπε, «αν ακούσης κανένα θόρυβο, μην τρομάξης. Κυκλοφορούν εδώ αγριογούρουνα, τσακάλια κ.ά.». Με έβαλε στο μικρό Αρχονταρίκι του και είπε ότι κοντά στα μεσάνυχτα θα με φωνάξει να πάμε στην Εκκλησία να διαβάσουμε την θεία Μετάληψη.»Άκουγα τον Γέροντα κατά διαστήματα ν’ αναστενάζη βαθειά. Κάπου-κάπου χτυπούσε τον τοίχο και ρωτούσε: «Ε, διάκο, κοιμάσαι; Είσαι καλά;»

Στις μία παρά, περασμένα μεσάνυχτα πήγαμε στο Εκκλησάκι. Με έβαλε στο μοναδικό στασίδι πού υπήρχε, και μου έδωσε ένα κερί να διαβάσω την Θεία Μετάληψη. Αυτός στεκόταν δίπλα μου, στ’ αριστερά και άρχισε να λέη τους στίχους: «Δόξα σοι, ο Θεός ημών, δόξα σοι». Κάθε φορά πού έλεγε τον στίχο έκανε τον σταυρό του και έσκυβε μέχρι κάτω.

Όταν φθάσαμε στο τροπάριο «Μαρία Μήτηρ Θεού…», θυμάμαι ότι τόσο μόνο διάβασα, μετά το «Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς», πού είπε ο Γέροντας, αισθάνθηκα ένα πράγμα… δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εκφράσω και σταμάτησα. Άρχισε τότε να κουνιέται το καντήλι της Παναγίας, όχι απότομα, αλλά σταθερά διέγραφε μια κίνηση όσο είναι το πλάτος της εικόνος και όλο το Εκκλησάκι πλημμύρισε από φως. “Εβλεπα χωρίς την λαμπάδα και σκέφθηκα προς στιγμήν να την σβήσω.

Γύρισα προς τον Γέροντα. Τον είδα να εχη τα χέρια του σταυρωμένα στο στήθος και σκυμμένον μέχρι κάτω. Κατάλαβε ότι ήθελα να τον ρωτήσω και μου έκανε νόημα να μην μιλήσω. Έμεινα στο στασίδι και ο Γέροντας σκυφτός δίπλα μου. Αισθανόμουν τόση αγάπη και ευλάβεια προς τον Γέροντα και ένιωθα ότι βρισκόμουν στον παράδεισο.

Μείναμε σ΄αυτήν την κατάσταση μισή, μια ώρα, δεν μπόρεσα ακριβώς να καταλάβω. Δεν ήξερα τί να κάνω. Ασυναίσθητα συνέχισα να διαβάζω από μόνος μου την Μετάληψη και όταν έφθασα στην ευχή «Από ρυπαρών χειλέων…», σιγά-σιγά έσβησε το φως πρώτα και μετά σταμάτησε να κουνιέται το καντήλι. Τελειώσαμε την Μετάληψη και βγήκαμε έξω στον διάδρομο. Με έβαλε να καθήσω σ’ ένα σκαμνάκι και αυτός κάθησε σ’ ένα μπαουλάκι σιωπηλός.

Μετά από ώρα, τον ρώτησα:
-Γέροντα, τί ήταν αυτό το πράγμα;
-Ποιό πράγμα;
-Το καντήλι. Πώς κουνιόταν το καντήλι τόση ώρα;
-Τί είδες;
-Κουνιόταν το καντήλι της Παναγίας δεξιά-άριστερά.
-Μόνο αυτό είδες;
-Και φως.
-Άλλο;
-Δεν είδα άλλο τίποτε. (Ο Γέροντας για να ρωτάει τί άλλο είδα, φαίνεται ότι είδε κάτι παραπάνω).
-Καλά, δεν ήταν τίποτε.
-Πώς δεν ήταν τίποτε, Γέροντα; Κουνιόταν το καντήλι και είχε φως!
-Ε, δεν άκουσες πού γράφουν τα βιβλία, ότι η Παναγία γυρνάει όλα τα Κελλιά των μοναχών και βλέπει τί κάνουν; Ε, πέρασε και από δώ και είδε δυο παλαβούς και είπε να μας χαιρετίσει και κούνησε το καντήλι της.

Ύστερα από μόνος του άρχισε να μου διηγήται διάφορες εμπειρίες του. Μου ανέφερε πώς είδε την αγία Ευφημία, και πολλά άλλα. Είχε αλλάξει όλη η διάθεση του. Μέχρι το πρωί μου μιλούσε πνευματικά. Μου τόνισε: «Σου τα λέω αυτά, διάκο, από αγάπη για να σε βοηθήσω, όχι να νομίσης ότι είμαι κάτι».

Στις 5.30′ ήρθε ο παπάς και ο Γέροντας ήθελε να λειτουργήσω, αλλά εγώ δεν είχα διακονικά άμφια. Μου έφερε ένα στιχάρι παλαιό, έφερε ένα πετραχήλι, το έκανε οράριο και το έπιασε με παραμάνα, βρήκε κάτι επιμάνικα, μου τα τύλιξε στα χέρια. Ήμουν σαν παλιάτσος, αλλά ήταν η ωραιότερη Λειτουργία της ζωής μου. Ήμασταν μόνο οί τρεις μας.

Με κράτησε μαζί του μέχρι το Σάββατο. Με έστειλε μια φορά στο Μπουραζέρι, να δώ τους πατριώτες μου και να μείνω το μεσημέρι για να φάω. Και άλλη μια φορά με έστειλε στην Σταυρονικήτα πάλι για να φάω, γιατί στο Κελλί του είχε μόνο τσάι και παξιμάδι.

Πηγή: Ιερομονάχου Ισαάκ, Βίος Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου, σελίδες: 256-261. Έκδοσις Καλύβης Αναστάσεως, Καψάλα, Άγιον Όρος, 2004.
Στη φωτογραφία: Οι Γέροντες Ιωσήφ Βατοπαιδινός και Παϊσιος, με τον νυν Μητροπολίτη Λεμεσού και αγιορείτη μοναχό τότε δεξιά.
H συγκλονιστική μαρτυρία Λεμεσού Αθανασίου για τον Γέροντα Παϊσιο
Πήγα στον Γέροντα τον Σεπτέμβριο του 1977, ήμερα Δευτέρα, παραμονή του Τιμίου Σταυρού.


Χτύπησα την πόρτα πολύ πρωΐ, ο Γέροντας μου άνοιξε. Ήταν πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος. «Α, ευτυχώς πού ήρθες διάκο», μου λέγει, «και έχω πανήγυρη αύριο. Θάρθουν ψάλτες, παρήγγειλα ροφό και έλειπε ένας διάκος. Ήρθες εσύ, εντάξει η πανήγυρη». «Έλεγε και άλλα τέτοια αστεία. Ύστερα μου είπε: «Θα μείνης εδώ απόψε».

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Απαράδεκτο!...Κηδεία μίσους a la πακιστανικά: Περιέφεραν ένα πτώμα ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας!



Σε μουσουλμανικό νεκροταφείο μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, για να κάνουν ... κηδεία στην πλατεία Κοτζιά στον 27χρονο ομοεθνή τους που σκοτώθηκε σε επεισόδιο με δύο Έλληνες.
Οι ανατριχιαστικές σκηνές με το πτώμα να περιφέρεται στα χέρια των εκατοντάδων ισλαμιστών Πακιστανών (αλήθεια ελέγχθηκαν από την αστυνομία πόσοι από αυτούς διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα και πόσοι είναι λαθροεισβολείς;) και τον ιμάμη να ψέλνει ισλαμικούς ύμνους στο κέντρο όχι απλά μιας πόλης, αλλά ενός ολόκληρου Εθνους που πριν από 192 χρόνια πλήρωσε με ποταμούς αίματος τον αγώνα του κατά ακριβώς αυτών των ιμάμηδων, δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση.

Απίστευτο! Φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται την εσκεμμένη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων! [video]

Φωτογραφία για Απίστευτο! Φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται την εσκεμμένη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων! [video]
Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε εδώ Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της - η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Αυτό το τομέας αυτός που έχουμε εμπιστοσύνη, ψεύδεται: Η CIA, Hollywood & Βιοτρομοκρατία, παράγονται και διανέμονται ελεύθερα στους καταναλωτές.

Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το κλιπ (link) σε όλους τους γνωστούς σας που νομίζουν ότι ταεμβόλια είναι "ασφαλή και αποτελεσματικά."

Αξίζει να το δείτε γιατί λέει αναλυτικά τι μας βάζουν στο σώμα μας με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες!

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, Δρ Leonard Horowitz

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!...Και όμως! Και η Τσεχία είχε Ραβίνο πρωθυπουργό και παρ' ολίγον Πρόεδρο!



Ο λόγος για τον Jan Fischer, ο οποίος προηγούταν στις δημοσκοπήσεις για να εκλεγεί πρόεδρος της «Χριστιανικής» Τσεχίας και τελικά έμεινε εκτός του 2ου γύρου των εκλογών με ποσοστό 16.4% των ψήφων.
Ο Fischer... Τι μύτη!!

Παρόλα αυτά ο Fischer υπήρξε πρωθυπουργός της Τσεχίας στην μεταβατική κυβέρνηση του 2009, που σχηματίστηκε αφότου έπεσε η «δεξιά» κυβέρνηση λόγο σκανδάλου!(Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πέφτει μια κυβέρνηση δεξιάς και αναλαμβάνει χωρίς εκλογές ένας ραβίνος την διακυβέρνηση)

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ Νο 3

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ


Από τον μήνα Αύγουστο έχω αρχίσει την δημοσίευση σειράς άρθρων που αναφέρονται στην ιστορία της χώρας μας από τα αρχαία χρόνια,με τον γενικό τίτλο "ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ".Όλοι μας διδαχθήκαμε την ιστορία μας στα σχολεία,αλλά ,ιδίως τα τελευταία χρόνια,τελείως επιφανειακά χωρίς λεπτομέρειες ,τις οποίες εγώ θεωρώ σημαντικές.Σαν Έλληνες πρέπει να γνωρίζουμε σε βάθος τι ακριβώς συνέβει,ιδίως σε περιόδους της ιστορίας μας οι οποίες είχαν σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη του παγκόσμιου πολιτισμού.

Άρχισα με τους "Περσικούς ή Μηδικούς πολέμους"οι οποίοι διεδραμάτησαν σπουδαιότατο ρόλο στην μετέπειτα πολιτιστική ανάπτυξη της πατρίδας μας καθώς και ολοκλήρου σχεδόν της Ευρώπης.

Το σχέδιο των Εβραίων Μασόνων για τον έλεγχο του κόσμου



Του Texxe Mars* (Power of Prophecy) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο στόχος της εβραϊκής μασονικής ελίτ είναι η δημιουργία ενός Ιλλουμινατιστικού δικτατορικού καθεστώτος που θα υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα κάτω από την εξουσία ενός Ηγέτη – Μεσσία που θα προέρχεται από την εβραϊκή φυλή και που θα κυβερνά από την Ιερουσαλήμ.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΤΕ 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 38-116 Μ.Χ.

Όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
«Αν αφαιρέσεις από την ιστορία την αλήθεια, αυτό που μένει γίνεται ανώφελη, άχρηστη διήγηση». Πολύβιος

Σπυρίδων Τρικούπης: «Πάμπολλοι
δε Εβραίοι ένοπλοι και πολύδιψοι χριστιανικού αίματος παρηκολούθουν τον τουρκικόν στρατόν ως εκούσιοι δήμιοι. Ούτοι έλκοντες έξω της πόλεως τους Χριστιανούς τους ερροπάλιζαν κατακέφαλα, και πίπτοντας κατά γης τους έσφαζαν ως βόας».(«Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως», τόμος Β’, κεφάλαιο ΚΘ, σελίδα 174)

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

OI ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ" Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ SS

Το καλοκαίρι του 1922 κατασκευάστηκε, στηριζόμενο στις θεωρίες των Vrill και στην αρχή της σύντηξης, το πρώτο ιπτάμενο όχημα σε σχήμα δίσκου. Αποτελείτο από ένα δίσκο με διάμετρο 8 μέτρα, πάνω και κάτω από τον οποίο είχαν τοποθετηθεί άλλοι δύο δίσκοι διαμέτρου 6,5 και 7 μέτρων αντίστοιχα. Αυτοί οι τρεις δίσκοι ήταν παράλληλα τοποθετημένοι ο ένας με τον άλλο και στη μέση της κατασκευής υπήρχε μία τρύπα διαμέτρου 1,80 μέτρων στην οποία τοποθετήθηκε το συγκρότημα ωθήσεως, με ύψος 2,40 μέτρα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 38-116 Μ.Χ.

Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!..Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!

ΜΠΟΥΛΚΕΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΣΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ''ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ'')

Το Μπούλκες διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο κατά τον εμφύλιο πόλεμο αποτελώντας ορμητήριο και αρχηγείο του ΔΣΕ. Εκεί κατέφευγαν τα μέλη της ηγεσίας αλλά και απλοί μαχητές καθώς αποτελούσε χώρο συγκέντρωσης, ανάπαυσης και περίθαλψης του ΔΣΕ. Δεν επρόκειτο ασφαλώς για ένα ειρηνικό χωριό αλλά κάτι ανάμεσα σε χωριό και στρατόπεδο, όπως επέβαλλαν οι πολεμικές συνθήκες. Ωστόσο ήταν μία κοινότητα στην οποία οι Έλληνες κομμουνιστές είχαν την ευκαιρία να υλοποιήσουν κάποιες από τις αρχές και τις αξίες του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος που υποστήριζαν. Μέσα στο φιλικό σοσιαλιστικό περιβάλλον του Γιουγκοσλαβικού κράτους και με πλήρη ελευθερία από τις τοπικές αρχές, αφού το Μπούλκες αποτέλεσε ξεχωριστή κρατική οντότητα, εφάρμοσαν σε μικρή κλίμακα το μοντέλο της πολιτικής οργάνωσης που επιθυμούσαν.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο αληθινός Λίνκολν και η μυθολογία του Σπίλμπεργκ



"Κάθε άλλη χώρα στον κόσμο, απαλλάχθηκε από τη δουλεία χωρίς εμφύλιο πόλεμο .... Πόσο θα κόστιζε αυτό σε σχέση με τους 600.000 δολοφονημένους Αμερικάνους και ένα μίσος που παρέμεινε για 100 χρόνια." ~ Ron Paul (2007)
Του καθηγητή Thomas J. DiLorenzo / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Η νέα ταινία του Steven Spielberg για τον Λίνκολν (που είναι – όπως ήταν αναμενόμενο - υποψήφια για 12 Όσκαρ) βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ένα μυθιστόρημα, για να χρησιμοποιήσω ένα ήπιο όρο. Όπως ο εκδότης του περιοδικού ‘Ebony’ - που απευθύνεται στους Αφρο-Αμερικάνους -  Lerone Bennett, Jr εξηγεί στο βιβλίο του, “Forced into Glory: Abraham Lincolns White Dream” (‘Αναγκαστικά σε Δόξα: Το Λευκό Όνειρο του Αβραάμ Λίνκολν’): «Υπάρχει μια ευχάριστη ψευδαίσθηση ότι ο Λίνκολν… έγινε ένας ένθερμος συνήγορος της [Δέκατης τρίτης] τροποποίησης (του Συντάγματος) και χρησιμοποίησε την εξουσία από τη θέση του για να κερδίσει ψήφους να εξασφαλίσει ότι θα περάσει (η τροποποίηση). Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, όπως ο David H. Donald έχει σημειώσει, για να υποστηρίξει αυτήν την μυθοπλασία».

Το μυστήριο της προϊστορικής αρκτικής: Θούλη


Το μυστήριο της προϊστορικής αρκτικής: Θούλη
ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΒΟΛΑ / Corriere Padano – Φεράρα, 13 Ιανουαρίου 1934
Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μιαν ολόκληρη ομάδα πολύ πρόσφατων ερευνών για την προϊστορία, κάνουν την επανεμφάνισή τους αρχαίες ιδέες, οι οποίες μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ως απλοί μύθοι. Μία από αυτές τις ιδέες αναφέρεται στην αρχέγονη θρυλική χώρα των Υπερβορείων. Με μεγάλη επιφύλαξη όσον αφορά στην υποτιθέμενη  βεβαιότητα πως στην προϊστορία  έχει ζήσει μόνο μια πιθήκεια ανθρωπότητα, έχοντας σήμερα ανακαλέσει  αυτήν την ιδέα, φθάνουμε ν’ αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της προέλευσης με μια νέα και απροκατάληπτη άποψη των διαφόρων ερευνητών, ως «υπόθεση εργασίας», ως μια συμβολική και πνευματική πραγματικότητα για να επιτευχθεί μια μεγάλη ιστορική σύνθεση, καταλήγουμε δε να υποπτευόμαστε ότι ακόμη και η λίθινη εποχή  υπήρξε μάρτυρας  ενός  αυθεντικού πολιτισμού ανώτερου τύπου.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ... Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ SS

Τα τρομερά SS (Schwarzer orden) ήταν η υλοποίηση των αποκουφιστικών και εσωτερικών πεποιθήσεων της οργάνωσης θούλη. Μέσα στα SS τώρα, υπήρχε μία άλλη εσωτερική οργάνωση, η οποία ονομαζόταν επίσης SS αλλά σήμαινε Schwarze Sonne (ο Μαύρος Ήλιος). Πρόκειται για αναφορά στον εσωτερικό καπνώδη πυρήνα/ήλιο που συμφωνά με τη θεωρία της Κοίλης Γης φωτίζει αχνά το εσωτερικό της. Σύμβολο του είναι ο σταυρός που χρησιμοποιήθηκε (και χρησιμποποιείται ως σήμερα) επάνω στα άρματα μάχης και στα αεροπλάνα.

ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.


«Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. ΑΙΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΣ, ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ, ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ, ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΗ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ, ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ… ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ… ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΙΨΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΞΙ ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ...Εχει ασχοληθεί ποτέ κανείς να κατατάξει αριθμητικά τους εχθρούς του Ελληνισμού και κατά προέκταση της ανθρωπότητας; Να κάνει δηλαδή αυτό που κάνουν οι εβραίοι για να δημιουργήσουν τις εντυπώσεις με στόχο  πάντα τις εμφύλιες συγκρούσεις. Αν λοιπόν κατά τους εβραίους το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής αποτελεί τον νούμερο έξι εχθρό τους, βλέπε ΕΔΩ, Θα λέγαμε με απόλυτη πλέον σιγουρία, που προκύπτει απο μακροχρόνια έρευνα και αποδυκνύεται περιληπτικά στο αρθρο αυτό που ακολουθεί    οτί ο περιούσιος λαός αποτέλει τον νούμερο ένα εχθρό του Ελληνισμού  και της ανθρωπότητας!Καλή ανάγνωση!

Ο Πλατωνας στους Νομους του ηταν υπερ της απαγορευσης των εντοκων δανειων.  Τα εντοκα δανεια ειχαν αποκηρυχτει και από τον Αριστοτελη, τον Πλουταρχο, τον Κικερωνα κ.α.  Επειδη στην αρχαια εποχη η κυκλοφορια πολλων και ανομοιων ως προς την αξια τους νομισματα (κάθε πολης-κρατος εκοβε το δικο του νομισμα) δυσκολευε τις διαφορες εμπορικες συναλλαγες, αναπτυχθηκε μια αγορα νομισματικων ισοτιμιων.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ...ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

H AΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΡΟΑ) ..Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ

Με μεγάλη χαρά δημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο για την ξεχασμένη ιστορία του στρατηγού Βλασώφ και του POA. Θέλoντας να υπενθυμίσουμε σε όσους το διαβάζουν πως οι ανόητοι μικρο-εθνικισμοί της εποχής οδήγησαν τη μισή Ευρώπη ύπο κομμουνιστική κατοχή, ενώ την άλλη μισή, υπό την πιό ήπια, αλλά πολύ πιό διαβρωτική αμερικανική επικυριαρχία.
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                    Θεόδοτος

γράφει ο Nikolai Romanov


O Α.Βλασώφ επιθεωρεί μονάδα του Ρωσικού Απελευθερωτικού Στρατού

Ι.Στάλιν
Πολλές φορές έχει γραφτεί στον Θεόδοτο ότι ο Στάλιν, αν και γεωργιανής καταγωγής, ήταν στην ουσία Ρώσος εθνικιστής. Αυτό είναι ιστορικά αληθές: ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, πρώην παποδοπαίδι, πρώην φοιτητής θεολογικής σχολής και, σύμφωνα με κάποιους ιστορικούς, πρώην πράκτορας της τσαρικής μυστικής αστυνομίας (Οχράνα [= Ασφάλεια]), αποφάσισε, όταν κατάλαβε ότι οι Ιουδαίοι προωθούν τους σοσιαλιστές είτε μενσεβίκους είτε μπολσεβίκους,  να αλλάξει στρατόπεδο και να ενταχθεί πλήρως στους μπολσεβίκους υιοθετώντας ως επαναστατικό όνομα το Στάλιν (= ατσαλένιος στα ρωσικά) . Στην αρχή κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά· σιγά-σιγά όμως ο πονηρός και δολοπλόκος Γεωργιανός κατόρθωσε να ανέβει στην κλίμακα της ιεραρχίας και να κερδίσει ΄την εμπιστοσύνη του ηγέτη των μπολσεβίκων, Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνωφ -Λένιν και βαθμιαίως να εκτοπίσει τον κομμισάριο του Κόκκινου Στρατού (και Ναυτικού) Ιουδαίο Λέον Τρότσκυ.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΒΑΖΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Γύρω στο τέλος του 3ου μετά Χριστόν αιώνα δε βρισκόταν κανείς που να μπορεί να εξηγήσει τα ιερογλυφικά, έστω και με την καθημερινή τους σημασία.

Δεκαπέντε αιώνες κύλησαν. Ή τέχνη της ερμηνείας των ιερογλυφικών εξακολούθησε να θεωρείται ξεχασμένη. Και τότε κατάπλευσε ο ορμητικός στόλος του Ναπολέοντα, κάτω απο την μύτη του ναυάρχου Νέλσωνα στην Αλεξάνδρεια. Ό στρατός του γρήγορα αφοσιώθηκε στο χτίσιμο φρουρίων και στο σκάψιμο οχυρών. Μια απο τις πρώτες θέσεις που κατέλαβε ήταν το στρατηγικό σημείο στιε εκβολές του Νείλου, κοντά στο λιμάνι της Ροσέτα. Εκεί ένας νεαρός φιλόδοξος αξιωματικός, ο ανθυπολοχαγός Μπουσσάρ, έκανε μια πολύ σημαντική ανακάλυψη που τελικά αποδείχθηκε το κλειδί για την εμηνεία των ιερογλυφικών.

Οι αξίνες αντρών του. που έσκαβαν για να κάνουν τα θεμέλια του φρουρίου Σάιν Ζυλιέν, έφεραν στο φώς ένα σπασμένο κομμάτι μαύρο βασάλτη. Ο Μπουσσάρ κατάλαβε αμέσως το πόσο σημαντική ήταν η ανακάλυψη της πέτρας αυτής, που απο τότε είναι γνωστή ως η "πέτρα της Ροσέτα" , γιατί πάνω της βρισκόταν σχεδιασμένοι σε τρείς σειρές ιερείς απο την Μέμφιδα που αποτίουν φόρο τιμής στον Πτολεμαίο τον τέταρτο. Υπήρχαν ακόμη είκοσι τέσσερις σειρές ελληνικά γράμματα, χαραγμένα πάνω στην πέτρα σε παράλληλη ερμηνεία εικόνων σε αλλα δυο κείμενα..ιερογλυφικά και δημοτική.

'Η πέτρα στάλθηκε στην Ευρώπη όπου την πήραν οι λόγιοι και άρχισαν να την μελετούν. Τελικά βρήκαν την αντιστοιχία ανάμεσα στο ελληνικό αλφάβητο και τα ιερογλυφικά.. Με την βοήθεια αυτού του κώδικα μπόρεσαν να ερμηνεύσουν τα κείμενα των παπύρων και τις σκαλισμένες στην πέτρα των ναών αναφορές, που είχαν προβλιματίσει τους σοφούς του κόσμου για τόσους πολλούς αιώνες.

Απο το βιβλίο" Η μυστική Αίγυπτος"
Πόλ Μπράντον.

ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ...ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ

Ἡ Σελεύκεια τῆς Παμφυλίας ἦταν μία ἀπό τίς πολλές πόλεις τῆς Μικρᾶς Ἀσίας πού ἔφεραν τό ὄνομα αὐτό. Ἱδρυτές τους ἦταν ὁ Σέλευκος Α΄ ὁ Νικάνωρ (312-280), ἕνας ἀπό τούς στρατηγούς τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, καί οἱ διάδοχοί του, πού ἔφεραν τήν ἐπωνυμία Σελευκίδες. Ἡ κυριαρχία τῆς δυναστείας τῶν Σελευκιδῶν ἐκτεινόταν ἀπό τή Μεσόγειο μέχρι τόν Ἰνδό ποταμό, καί διατηρήθηκε μέχρι τό 64 π.Χ., πού καταλύθηκε ἀπό τούς Ρωμαίους.
 seleucia
Ἡ Σελεύκεια τῆς Παμφυλίας βρισκόταν 23 χιλιόμετρα βορειο-ἀνατολικά τῆς Σίδης καί πλησίον τοῦ σημερινοῦ χωριοῦ Şihlar. Περιλαμβάνεται σήμερα στό Νομό Ἀτταλείας, ὅπως καί ὁλόκληρη ἡ Παμφυλία. Ἡ πόλη εἶχε φυσική ὀχύρωση ἀπό τούς ἀπότομους γκρεμούς, πού τήν περιέβαλλαν ἀπό βορά, ἀνατολή καί δύση.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!

Η Θεραπεία καρκίνου είναι εδώ! Συνταρακτικό βίντεο.

Ποιοι χρηματοδότησαν και την Αμερικανική Επανάσταση;

Προσέξτε το εξής με το παρακάτω άρθρο. Το άρθρο το έγραψε ένας Εβραίος, ο Henry Makow. Το άρθρο αναφέρεται σε έναν Εβραίο τραπεζίτη που χρηματοδότησε την Αμερικανική Επανάσταση, η οποία ήταν εναντίον της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, η οποία ελέγχοταν πλήρως απο την εβραϊκή οικογένεια τραπεζιτών των Rothschild, που χρηματοδοτούσαν τους πολέμους της.


Με άλλα λόγια Εβραίοι κυβερνούν, Εβραίοι επαναστατούν και Εβραίοι κάνουν τις αποκαλύψεις! 

Διαδώστε το παντού για να ξυπνήσουν οι απανταχού κοιμισμένοι και εξαπατημένοι!

Χρήμα – Η πηγή ζωής της Πολιτικής
Χάϊμ Σόλομον
Για όσους ερευνούν προσεκτικά την δράση των Εβραίων Κεντρικών Τραπεζιτών και του ιουδαϊκού ιερατείου, είναι γνωστό ότι οι μεγάλες επαναστάσεις που επηρέασαν όλο το πλανήτη, χρηματοδοτήθηκαν απο αυτούς. 

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ"



γράφει ο Αlex Synodinos 

Μεγαλώνοντας στην μαρξιστοκρατούμενη Ελλάδα και μέσα στην όλη παράνοια που η  «Γενία του Πολυτεχνείου» επέβαλε στη κοινωνία, η επαφή μου με τα διάφορα σύμβολα της Αριστεράς αναγκαστικά έγινε σε πολύ μικρή ηλικία. Ένα από αυτά που αισθητικά μου φαινόταν ιδιαίτερα αποκρουστικό, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, ήταν το περιβόητο «Σύμβολο της Ειρήνης». Αργότερα, διαβάζοντας ορισμένα άρθρα για την γερμανοσκανδιναβική προχριστιανική παράδοση ανακάλυψα κατά τύχη την προέλευση αυτού του συμβόλου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να την επεξηγήσουμε. 

Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο «ΜΕΓΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ»

Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας
κατά την 9η και 8η π. Χ. χιλιετία
Δρ. Χρήστος Μητσάκης


Οι αρχαίοι Σαμοθράκες και ο «μέγας κατακλυσμός»
Ο Διόδωρος ο Σικελιώτης (90-30 π. Χ.) στο πέμπτο βιβλίο, παράγραφος 47, του έργου του «Ιστορική Βιβλιοθήκη», μάς παρέχει μία μοναδικής αξίας πληροφορία, η οποία, επειδή αναφέρεται στην απώτερη προϊστορία, εκλαμβάνεται ενδεχομένως ως μυθοπλασία και δεν τυγχάνει, δυστυχώς, της δέουσας προσοχής. Μία όμως προσεκτική ανάγνωση της σχετικής παραγράφου δείχνει πως πρόκειται για την καταγραφή της αρχαιότερης, ίσως και παγκοσμίως, ανάμνησης ιστορικού γεγονότος.
Συγκεκριμένα, ο Διόδωρος μάς πληροφορεί ότι οι κάτοικοι της Σαμοθράκης διηγούνταν πως πριν από όλους τους κατακλυσμούς, τους οποίους διασώζει η ιστορική μνήμη των υπολοίπων λαών, συνέβη σε αυτούς «μέγας κατακλυσμός».

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Lacerta ... Συνέντευξη με μια ερπετοειδή! Αληθινό γεγονός!

Βεβαιώνω ότι το ακόλουθο κείμενο είναι απολύτως αληθές και όχι έργο φαντασίας. Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων μίας συνέντευξης που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (Του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες.
Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Lacerta».

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Από Ραβίνος Ορθόδοξος..Μια πραγματική μαρτυρία

Παύλου Φωτίου
Τέως Ραβίνου της Ισραηλινής κοινότητος Άρτης
ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

Από το έτος 1930 περίπου διάβαζα την Αγίαν Γραφήν εις την Εβραϊκήν γλώσσαν, όσον και εις την Ελληνικήν. Αφού όμως πέρασε καιρός και εν τω μεταξύ ανέλαβον και ως επίτροπος της Συναγωγής μας είχα την ευκαιρία να διαβάζω περισσότερον αυτής και να κατανοώ και περισσότερα. Εκεί πάντος που εδυσκολευόμην ήτο το πρόσωπον του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Εις το σημείον αυτό συναντούσα δυσκολίαν να διακρίνω εις τους προφήτας, τους ψαλμούς και την πεντάτευχον τον Μεσσίαν Ιησούν.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!


Ο Μέγας Κωνσταντίνος εγκαινιάζει στίς 11 Μαΐου τού έτους 330 τήν νέα Ρώμη, πρωτεύουσα του Ρωμαϊκού κράτους. Σύμφωνα μέ τόν Κωνσταντίνο Παπαρρηγόπουλο η Ρωμαϊκή κυριαρχία διήρκησε μέχρι τόν 5ο αιώνα, καί ομοίως συμφωνεί η ιστορικός Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, η οποία αναφέρει : "Κατά τήν διάρκεια της περίοδου (379-641), τό Βυζάντιο θά αποκτήσει τά χαρακτηριστικά, πού θά τό καταστήσουν αργότερα, Ελληνική Αυτοκρατορία της χριστιανικής Ανατολής"