Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τα ιερατεία έγιναν στοές της μασονίας.

Ο Ατλαντικής καταγωγής Αινείας, με τον πατέρα του και τα ιερά των θεών, κατέφυγε στην Ρώμη, προφανώς με νέες οδηγίες για την δημιουργία μιας νέας Ατλαντικής αυτοκρατορίας. 
Πολύ αργότερα καταφέρνουν εκεί να δημιουργήσουν την Ρωμαϊκή δύναμη που έφερε τον όλεθρο στους Έλληνες και ήταν η βασική αιτία παύσεως του ελληνικού πνεύματος.
Έτσι, από την γενιά του Αινεία προέρχεται ο Ρωμύλος , ο ιδρυτής της Ρώμης. 
Και όταν λοιπόν για μια ακόμα φορά , με τον Τρωικό πόλεμο, μπήκε τέρμα στα κατακτητικά τους σχέδια, στην Ιταλία επιχειρείτε να ανασυρθεί από τις στάχτες του το ατλάντειο στοιχείο και μέσω της Ρώμης να ξανά ανασυγκροτηθεί .
Όμως, και το ελληνικό πνεύμα κατάφερε να διατηρήσει την κυριαρχία του μέσα από την επιρροή γενικά στην μόρφωση, την τέχνη και την πολιτική, ούτως ώστε όταν αργότερα η Ρωμαϊκή δύναμη επεκτάθηκε μέχρι την ανατολή, είχε πλέον μετατραπεί σε μια ελληνίζουσα πολιτιστική κατάσταση , παρά τις εν δυνάμει υποβόσκουσες οργανωμένες ατλάντιες αντιδραστικές κινήσεις. 
Κινήσεις που εκφράσθηκαν μέσα από τον εβραϊκό ραβινισμό, όπως αργότερα από την κατά παράξενο τρόπο εμφανιζόμενη βάρβαρη φάρα των Σαλίων και Ριπουρίων που ονομάσθηκαν Φράγκοι. 
Όταν δηλαδή το Βυζάντιο εξάπλωνε τον Ελληνισμό σε ανατολή και δύση σε συνεργασία με την νέα πίστη , τον Χριστιανισμό, κατά το 358 μ.Χ., έκαναν την εμφάνισή τους από τις περιοχές της Βαλτικής αυτά τά άγρια όντα, σταλμένα από το ατλάντιο ιερατείο, και στην καθοριστική στιγμή της ιστορίας της ανθρωπότητας , όταν ο Καρλομάγνος εξανάγκασε με την βία τον πάπα Λέοντα τον Γ΄ να τον στέψει αυτοκράτορας το 800 μ. Χ. , με απώτερο σκοπό την άλωση του Βυζαντίου και την εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου. 
Από αυτήν την στιγμή και μετά, η φραγκοκρατία καθόρισε και συνεχίζει, την ιστορία της δύσης. Άπό τόν Κλόβη το 498μ.Χ. πού επιβλήθηκε στην Γαλλία – Γαλατία ως βασιλιάς και ΄που από τότε έγινε Φραγκία, έως το «άγιο αίμα» που υπονοεί πολλά, της οικογένειας των Μεροβίγγειων βασιλέων της Ευρώπης, χύθηκε πολύ αίμα στην ανθρωπότητα .
Από την εμφάνισή τους, σε συνεργασία με το εβραϊκό στοιχείο , δημιουργήθηκε ένα νέο εκφραστικό μέσω των συνομωσιών των. 
Τα ιερατεία έγιναν στοές, της μασονίας , των ιλλουμινάτοι, τεκτονικές , μέσα από τά οποία λατρευόταν και λατρεύετε ο επερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης της Λευκής Αδελφότητας.
Σήμερα οι οργανώσεις των Ατλάντων και όλα τα παρακλάδια τους μετατράπικαν σε Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, σε Τριμερείς επιτροπές και ότι παρόμοιο, που εργάζονται για τον ίδιο αυτόν αρχαίο στόχο. 
Την πραγματοποίηση της παγκόσμιας κυριαρχίας που θα οδηγήσει μοιραία σε μια νέα αναμέτρηση με τους Έλληνες από τον Σείριο και τον καταποντισμό μιας νέας ηπείρου που πολύ πιθανών να εννοείται η Αμερική , και συγκεκριμένα οι Ηνωμένες Πολιτείες που είναι το κέντρο των ατλάντειων δραστηριοτήτων.
συνεχίζετε:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου