Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ....ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΟ  ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΩ ΑΝ  ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο 'Ανθιμος;
"Στον ΣΥΡΙΖΑ ο 'Ανθιμος;"

Την κομματική του ταυτότητα παρέλαβε νωρίτερα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης σε μία κίνηση εναντίωσης στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει η ΕΡΤ-και κατά συνέπεια να μην μεταδίδονται οι λειτουργίες- προσέφυγε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου