Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μια σύντομη περιγραφή του συστήματος "Τζεντάκα"

Οι πραγματικοί Rohr ήσαν Σκανδιναβοί ευγενείς, με τίτλο από το 807 μ.χ. που σιγά-σιγά, απλώσανε στον γερμανικό χώρο.
Σήμερα υπάρχουν 13 τοπωνύμια Rohr, στην Γερμανία, 4 στην Αυστρία,2 στην Ελβετία, και 1 στη Γαλλία.
Ο πιο παλιός που έκανε όνομα στη Γερμανία ήταν ο Otto von Rohr (1350-1427), επίσκοπός του Κάστρου, στον ποταμό Χάβελ (Havelberg) της Σαξωνίας, και ακολούθησε ο Bernhard von Rohr (1421–1487), αρχιεπίσκοπος του Σάλτσμπουργκ.

Από το τοπωνύμιο πήραν το όνομα και οι «όπου γης και πατρίς», της Χανσεατικής Ένωσης.

Ο παππούς του Γκεόργκε, ο Όσκαρ ήταν κτηματομεσίτης στο Βερολίνο.Δηλαδή τεμπέλης,οικονομικό παράσιτο και τσιμπούρι.
Η γιαγιά, η Πέρλα, ήταν ακτιβίστρια του σιωνισμού. Ο Οσκαρ , επειδή τον είχε ειδοποιήση το ΟΝΟΜΑ, ρευστοποίησε την περιουσία του σιγά-σιγά, έβγαλε τα χρήματα του στην Ελβετία, και το 1938, μετά «τη νύχτα των κρυστάλλων», μετακόμισε οικογενειακώς στην έδρα των «αρχαίων τραπεζιτών» στην Άντβερπ στο Βέλγιο.Οταν τους πλησίασε ο πόλεμος πήγαν στην Ελβετία.
Από εκεί ο Χα-σέμ, (το ΟΝΟΜΑ), έστειλε το 1950 το 24χρονο παιδί του Οσκαρ, τον Σάμι, στην Κολομβία, για να γίνει πλούσιο οικονομικό παράσιτο και τσιμπούρι, κάνοντας εκεί τον κτηματομεσίτη, αλλά και για να ανασυγκροτήσει με τις δωρεές του την Εβραϊκή κοινότητα της Μπογκοτά, που ήταν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς αρωγούς του Ισραήλ στη δεκαετία των 50,
μαζί με την Κοινότητα της Νότιας Αφρικής.

Ο Σάμι, το 1952 γνώρισε στο Σαντιάγο της Χιλής την εκ Τσεχοσλοβακίας ορφανή κόρη, Καρλότα Κάστνερ, της οποίας οι γονείς απέθαναν στον Άουσβιτς , και την παντρεύτηκε το 1953, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Μαζί απέκτησαν τον Γκεόργκε, την Έβελυν, και την Λίλιαν.

Κάποια στιγμή ο Χα-σέμ, (το ΟΝΟΜΑ), έστειλε στην Μπογκοτά τον μεγάλο Ραββίνο Yehoshua Rosenfeld, εκ της μεγάλης και ενδόξου οικογενείας των Rosenfeld.
Ο οραματιστής Σάμι Rohr μαζί με τον Ραββίνο, Yehoshua Rosenfeld , «μπόρεσαν να σχεδιάσουν μια πολιτική για την αναγέννηση της εβραϊκής ζωής σε άλλα μέρη του κόσμου».

Όταν οι Rohr μετακόμισαν από την Κολομβία στο Μαϊάμι το 1981, κράτησαν την στενή τους επαφή και συνεργασία με τον Ραββίνο Rosenfeld.
Λίγο μετά την πτώση του σιδηρού παραπετάσματος, ο Σάμι άρχισε να επενδύει στην Ανατολική Ευρώπη, και σε νέες αγορές στην πρώην Σοβιετική Ένωση μαζί με τον γιο του, ιδρυτή της NCH Capital. Παράλληλα, άρχισαν να βοηθούν τις εβραϊκές κοινότητες για την αναθερμάνουν τις εβραϊκές παραδόσεις που είχαν παγώσει στα 70 χρόνια του Κομμουνισμού».

Όπως θυμήθηκε ο Γκεόργκε, στην κηδεία του πατέρα του, (5 Αυγούστου 2012), ο Σάμι τον συμβούλεψε μια μέρα πριν το Bar Mitzvah του : «να κάνεις ότι και ο κ. Ροτσιλντ. Οι Rothschilds, που ακόμα και σήμερα δίνουν τεράστια ποσά για την Τζεντάκα (tzedaka) , διατηρούν τον πλούτο τους, ενώ άλλες ιουδαϊκές οικογένειες που ήταν πολύ πλούσιες έχουν εξαφανιστεί».

Ο Σάμι είχε πει πριν τον θάνατο του, ότι την ίδια συμβουλή είχε δώσει και στα εγγόνια του, κ αι ότι προσευχόταν στο ΟΝΟΜΑ (Ha-shem), να την ακολουθήσουν.

Η Tzedakah κυριολεκτικά σημαίνει δικαιοσύνη, αλλά συνήθως χρησιμοποιείται από τους πολλούς για να δηλώσει φιλανθρωπία. Για αυτό και όλοι οι Tzedakah- επενδυτές δηλώνουν Φιλάνθρωποι. Η Tzedakah προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «Tzedek» που είναι η έννοια της δικαιοσύνης, κ αι αναφέρεται όχι στην Φιλανθρωπία αλλά στην θρησκευτική υποχρέωση να κάνεις ό, τι είναι σωστό και δίκαιο.Η υψηλότερη μορφή της tzedakah είναι να δώσει ο Ιουδαίος ένα δώρο, ή δάνειο , ή να κάνει μια συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα
ο παραλήπτης, να τα βγάζει πέρα μόνος του και να μην τον ζουν οι άλλοι.

Αυτό δηλαδή που έκαναν οι Ρότσιλντ με τους Ρορ.

Η tzedakah, είναι υποχρεωτική σε αντίθεση με τη φιλανθρωπία ή την ελεημοσύνη, που είναι απολύτως εθελοντική.

Η οικογένεια των Ρορ είναι συνδεδεμένη με τους Rothschild και τους Rosenfeld. Οι Rosenfeld με τους Rothschild.

Στην Ατλάντα της Γεωργίας έχει την έδρα της η νομική εταιρεία Rothschild & Rosenfeld, P.C. που ειδικεύεται στο πτωχευτικό δίκαιο.

Ένας άλλος άνθρωπος των Ρότσιλντ είναι ο Gerald Rosenfeld.
(«American businessman, academic, and investment banker. He is well known as the former Head of Investment Banking of Lazard and as the former CEO of Rothschild North-America from 2000 to 2007»).

 Ρότσιλντ-Ρόζενφελντ-Ρορ. Το ίδιο «σύστημα» επένδυσε και στις περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρας που τις έφαγε η κόρη του Μπερίσα. Παρόν και στις παραλίες του Μαυροβουνίου ο Ρότσιλντ. Έτσι πάει το σύστημα. Ο μάγκας «τζάμπα Επενδυτής» του Ερημίτη είναι επομένως ο Ρότσιλντ, με μπροστινό τον Γκεόργκε Ρορ.

Σπύρος Χατζάρας
ΔΕΛΤΙΟ 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου