Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

Συστηματικά και για χρόνια οι Ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν  μια προσπάθεια αποδόμισης του Ελληνισμού. Προκλητικα καταστρέφουν την παιδεία, παραποιούν την Ιστορία, ευνούν τους λαθρομετανάστες σε βάρος των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτων, υποβαθμίζουν, και αφηνούν κυριολεκτικά στην μοίρα τους τα αρχαία μνημεία. Δημιουργείτε λοιπόν εύλογα το ερώτημα ποιός κυβερνάει αυτήν την χώρα!...Εμείς απο αυτό εδω το μπλόγκ επανειλημμένα έχουμε δημοσιεύσει άρθρα με στοιχεία για την δράση των εβραίων τραπεζιτών (βίντεο), και την επιρροή που έχουν στίς Ελληνικές κυβερνήσεις και οχι μόνο.


Η πυραμίδα στο Ελληνικό Αργολίδας έρχεται να επιβαιβεώσει για ακομη μια φορά την αναλγησία και την προδοτική στάση των ελλήνων πολιτικών που τους ενδιαφέρει μόνον η καρέκλα, η τσέπη τους και  το αν θα δώσουν κανένα έξτρα εισόδημα στους λαθρομετανάστες. Έστσι ώστε να χαροποιήσουν τα αφεντικά τους, χωρίς να δίνουν δεκάρα για την πατρίδα τους, και για τον λαό που τους ψήφισε και τώρα ψάχνει  φαγητό στα σκουπίδια.

Η πυραμίδα αυτή  για να έρθω ξανά στο θέμα μας σύμφωνα με  τις έρευνες του καθηγητη Λυριντζή και της ομάδας του, που χρησιμοποίησαν την μέθοδο της χρονοφωτάβιας για να χρονολογήσουν τα πετρώματα της,  κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι χτήστικε περίπου στα 2700 π.Χ δηλαδή είναι πιο παλιά και απο την μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας. Φανταστείτε σάλος που θα επικρατούσε στον απανταχού αρχαιολάτρη μια τέτοια είδηση. Παρ'ολα αυτά η πυραμίδα παραμένει σε μαύρο χάλι,  με μιά ψευτοπερίφραξη και μία ταμπέλα όμοια με αυτή που χρησιμοποιούν τα μαγαζιά για να υποδείξουν στόν πελάτη το χώρο της τουαλέτας.

Οι κάτοικοι του χώριου επισημένουν την παρούσια ξένων επισκεπτών και το ενδιαφέρον που δείχνουν για την πυραμίδα που οσο περνάνε τα χρόνια την καταστρέφει ο χρόνος. Μάλιστα τονίζουν την αδιαφορία της πολιτείας με αποκορύφωμα την απαγόρευση των ενεργειών, για την ανάδειξη της πυραμίδας απο το υπουργείο πολιτισμού το  έτος 1995. Και εδώ τίθεται ξανά το ερώτημα, ποιος  Έλληνας υπουργός θα μπορούσε να απαγορεύσει μια τέτοια ενέργεια,  που θα έφερνε τη χώρα του στο επίκεντρο του παγκόσμιου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος! Αλλο ένα περιστατικό που αξίζει να αναφερθεί σχετικά με την υπόθεση, είναι οτί όταν οι ερευνητές με την πρωτοβουλία του τότε προέδρου  Αργολίδας, πήραν ένα δείγμα από τις πέτρες της πυραμίδας για την χρονολογίσουν, και αμέσως μετά κατηγορήθηκαν  απο την επίσημη πολιτεία, οτι καταστέφουν το μνημείο και στάλθηκαν στο δικαστήριο.

Η πυραμίδα που κάνει αναφορές ακόμα και ο Πλούταρχος για αυτήν, παραμένει μισογκρεμισμένη, χωρίς φύλαξη έρμαιο του κάθε αρχαιοκάπηλου. Μαρτυρίες αναφέρουν το περιστατικό με τους "Αμερικάνους" που ήρθαν  δεκαετίες πρίν, και μάζεψαν οτι τους ενδιέφερε απο το εσωτερικό της . Με θλίψη μας δημοσιεύουμε τέτεοια άρθρα που η θεματολογία τους δυστηχώς για εμάς τους Έλληνες είναι ατελείωτη. Η πυραμίδα της Θήβας, ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην όαση της Σίουα, τα αρχαία αγάλματα στις υπόγειες στόες της Αθήνας, και τόσα άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα, ανδυκνείουν μία Ελλάδα που χάνεται μέσα στην ουτοπία της πολυπολιτισμικότητας, του ψευτοσοσιαλισμού , της ψευτοδημοκρατίας, των ανθελληνικών κυβερνήσεων και των εβραίων νταβατζήδων που χρησιμοποιούν τους πολιτικούς για να εξουσιάζουν την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου