Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΟΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ....ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ



Τρομοκρατική επιδρομή του Ισραήλ στο Σουδάν!
Μπορεί να μην… υπέπεσε στην αντίληψη των ελληνόφωνων ΜΜΕ, αλλά συνέβη. Πρόκειται για την εγκληματική-τρομοκρατική επίθεση  του Ισραήλ κατά του Σουδάν, που συνέβη τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη! Πιο συγκεκριμένα, αεροπλάνα του σιωνιστικού τρομοκράτους βομβάρδισαν εργοστάσιο όπλων στο Χαρτούμ του Σουδάν, σε μια επίδειξη πλήρους περιφρόνησης του διεθνούς δικαίου και κάθε διεθνούς κανόνα. Με το «έτσι θέλω», «γιατί έτσι γουστάρω»! Έτσι λειτουργεί το Ισραήλ, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπου του χειρότερου εχθρού της ανθρωπότητας, του σιωνισμού!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον υπουργό Ενημέρωσης του Σουδάν, Άχμεντ Μπιλάλ Οσμάν:
«Τέσσερα στρατιωτικά αεροπλάνα επιτέθηκαν στο εργοστάσιο Γιαρμούκ. Τα αεροπλάνα αυτά φαίνεται να προσέγγισαν το εργοστάσιο από τα ανατολικά. Πιστεύουμε ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε τον βομβαρδισμό και διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε σε χρόνο και τόπο της επιλογή μας. Στα υπολείμματα των εκρηκτικών βρέθηκαν αποδείξεις που επιβεβαιώνουν την εμπλοκή του Ισραήλ».
Η σουδανική κυβέρνηση κάνει λόγο για δύο (2) νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, αμάχους, ανυπεράσπιστους και ανύποπτους.
Το υπουργείο Εξωτερικών του σιωνιστικού τρομοκράτους αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση, επιβεβαιώνοντας εμμέσως την δολοφονική-τρομοκρατική επιδρομή.
Ερώτημα: Γιατί δεν πάνε και κατά το Ιράν να βομβαρδίσουν αμάχους οι σιωνιστές… παλικαράδες;  
ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου