Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ

Ένα χαρακτηριστικό άρθρο στην ιδιόκτητη Εβραϊκή εφημερίδα New York Times με τίτλο "Εμείς, οι άνθρωποι χάνουμε τις προσφυγές", δημοσιεύθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2012.
Το κομμάτι, που έριξε στα "σκουπίδια"  το Σύνταγμα των ΗΠΑ, γράφτηκε από τον Εβραίο δικηγόρο, τον Adam Liptak, ανταποκριτής του Ανωτάτου Δικαστηρίου και της εφημερίδας New York Times. 
Πίσω από το θέμα του κρύβεται ότι τίμησε έγγραφα που υποτίθεται ότι είναι σε δυσμένεια σε όλο τον κόσμο, ο Litpak επιτίθεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ  ως "λακωνικός και παλιός".
Ο Liptak επεκτείνει την επίθεσή του, δίνοντας πολλούς λόγους που δικαιολογούν την υποτιθέμενη "αυξημένη επιρροή" του Συντάγματος.
 Η ακόλουθη απόσταξη "Εμείς οι άνθρωποι χάνουμε τις προσφυγές" σκιαγραφεί τις βασικές επιθέσεις του Liptak για το αμερικανικό σύνταγμα που εκδηλώνει μία Εβραϊκή, Αντιαμερικανική, Κομμουνιστική ημερήσια διάταξη :

 - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ έχει ιδιαιτερότητες όπως η δεύτερη τροποποίηση -

Εδώ, ο Liptak προσβάλλει και υποτιμά εκείνους που βραβεύουν το δικαίωμά τους να οπλοφορούν ως "Brothers In Arms"- πολεμοχαρείς χούλιγκαν από "το Μεξικό και τη Γουατεμάλα."
Προφανώς, ο στόχος του Liptak, σε συνεννόηση με τον οργανωμένο Εβραϊσμό, είναι να αφαιρέσει από τα "γκογίμ" (ανθρώπους) τα όπλα τους.


- Οι Καναδικοί Χάρτες είναι ανώτεροι από το Σύνταγμα των ΗΠΑ -

 Εδώ, ο Liptak επιτίθεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ  αφού "δεν επιτρέπει" (όπως οι καναδικοί Χάρτες επιτρέπουν) την «θετική δράση».
 Λοιπόν, φυσικά! Ο Liptak, όπως και οι Εβραίοι συμπολίτες του, με επικεφαλή την ADL, η οποία έσπρωξε την Νομοθεσία της Θετικής δράσης, είναι η κόλαση, αποφασισμένη για την εξάλειψη της Λευκής μεσαίας τάξης σύμφωνα με την εντολή του Εβραϊσμού δηλαδή μια υπερ-πλούσια μειονότητα, να αναλάβει τον έλεγχο των δύο επιπέδων της κοινωνίας : Οι Εβραίοι και μια κατώτερη τάξη. (Αυτό είναι η * ατζέντα * του Εβραϊσμού. Είναι σημαντικό ότι οι λευκοί, μαύροι, ισπανόφωνοι το καταλαβαίνουν αυτό).
  
- Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων δεν είναι καλύτερη από ό, τι η Δημοκρατία της Μπανανίας  -

 Όπως ο εξέχων συγγραφέας, Δρ Κέβιν ΜακΝτόναλντ, επισημαίνει, ότι οι οργανωμένοι Εβραίοι αντιτίθονται στην ελευθερία του λόγου, προκειμένου να καταστέλλουν την κριτική που ασκείται στους Εβραίους σχετικά με την επιρροή τους στην Αμερική.

- Το Σύνταγμα των ΗΠΑ είναι ένα φτωχό πρότυπο για άλλα κράτη -

Εδώ, ο Liptak αναφέρεται στην συνάδελφο του, προδότρια Εβραία, Ruth Bader Ginsburg, η οποία κάθεται στον πάγκο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών.(ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ!)
Σε μια πρόσφατη επίσκεψη στην Αίγυπτο, η Γκίνσμπεργκ ενημέρωσε τους ηγέτες "να μη χρησιμοποιήσουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ ως ένα "πρότυπο", όταν "γράφουν" το δικό τους κυβερνητικό έγγραφο.

 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ συνέβη ενώ οι Αμερικανοί έπιναν σε λήθαργο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 2011/2012.

 Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία ο Μπαράκ Ομπάμα, υπέγραψε την Πράξη Εθνικής Άμυνας Εξουσιοδότησης (NDAA) στο εθνικό δίκαιο.

 Και γιατί η πλειοψηφία των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών και μέλη του Κογκρέσου ψηφίζουν για αυτό το νόμο; Επειδή και τα δύο πολιτικά κόμματα κατευθύνονται από τους Εβραίους.


 Κάθε ελπίδα για «αλλαγή» στην κατεχόμενη απο Εβραϊους  κυβέρνησή μας είναι σαν ένα όνειρο που πεινασμένοι άνθρωποι  δειπνούν σε ένα πλούσιο γεύμα, αλλά όταν ξυπνούν πεινάνε ακόμα.

 Ο μοναδικός χορηγός του νόμου ήταν ο γερουσιαστής Καρλ Λέβιν, ένας Εβραίος, που είναι επικεφαλής της Γερουσίας Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών.(ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ!)



Ο νόμος NDAA  του Levin επιτρέπει στο τμήμα 1021 του αμερικανικού στρατού  να φυλακίζει τους πολίτες των ΗΠΑ ... χωρίς επιβαρύνσεις, χωρίς την προσφυγή σε δίκη, και χωρίς κοινοποίηση προς την οικογένεια και τους συγγενείς.
 
 Αυτός ο προδότης, Εβραίος που εμπνεύστηκε το νόμο καταστρέφει μια για πάντα το συνταγματικό δικαίωμα το οποίο εγγυάται την   "απελευθέρωση" από τη φυλακή εάν πιστεύεται ότι η σύλληψη έγινε χωρίς νομική αξία.
 
 
 Καί δυστυχώς, επειδή ο στρατός των ΗΠΑ εξαρτάται από τους εβραϊους τραπεζίτες που καλύπτουν και επηρεάζουν την βιομηχανία εξοπλισμών, καθώς κατέχουν την Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ - Υπάρχει μικρή πιθανότητα οί στρατηγοί των ΗΠΑ να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει και να  επιτρέψουν στους στρατιώτες  να υπερασπιστούν τα  Συνταγματικά τους  .δικαιώματα σαν Αμερικανοί πολίτες.
 
 Αυτές οι ενέργειες γίνονται σε συνεννόηση με τον συναδελφό τους  Εβραίο, και προδότη γερουσιαστή Τζόζεφ Λίμπερμαν, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής της Γερουσίας για θέματα Εσωτερικής Ασφάλειας.(ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ!).


 
 Οι Εβραίοι στην εξουσία.... μισούν τις ελευθερίες μας.

Αν επιτρέψουμε  στους  Εβραϊους να συνεχίσουν την πορεία τους σύντομα θα βιώσουμε αυτό που βίωσαν  66 εκατομμύρια Ορθόδοξοι Χριστιανοί όταν  υπέφεραν κάτω από την εβραϊκή ηγεσία  στην Επανάσταση των Μπολσεβίκων.
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου