Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καλώς ήρθατε στο Belgistan: Πλειοψηφία οι Μουσουλμάνοι στο Βέλγιο μέχρι το 2030!

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου CBN news στο Βέλγιο περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο στην τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει αλλά και πρόκειται να περιέλθει η βελγική κοινωνία από τη μουσουλμανική μειονότητα η οποία και σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των μουσουλμάνων πρόκειται να εξελιχθεί σε πλειοψηφία.
Αυτό υποστηρίζει και ο Abu Imran επικεφαλής μιας ισλαμιστικής οργάνωσης στο Βέλγιο της Shariah4Belgium ο οποίος μιλώντας στον ανταποκριτή του CBN δήλωσε απερίφραστα ότι Ισλάμ και Δημοκρατία είναι δύο έννοιες ασύμβατες.

Αν και μικρή η συγκεκριμένη οργάνωση εντούτοις οι θέσεις της αντανακλούν μεγάλη μερίδα του μουσουλμανικού πληθυσμού στο Βέλγιο, κάνοντας όμως δύσκολο το έργο των μετριοπαθών μουσουλμανικών οργανώσεων, οι οποίες δεν θέλουν να προκαλούν τους Βέλγους.
Ο Abu Imran εξηγεί μεταξύ άλλων πως η Δημοκρατία είναι το αντίθετο Ισλάμ, καθώς οι μουσουλμάνοι πιστεύουν πως ο Αλλάχ είναι νόμος τους, αυτός κρίνει τι απαγορεύεται και τι όχι και ως αποτέλεσμα μια Δημοκρατία δεν έχει θέση στο Ισλάμ!
Την κατάσταση περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα ο συγγραφέας και αρθρογράφος Sma Van Rooy ο οποίος προβλέπει ότι πόλεις όπως οι Βρυξέλες, το Άμστερνταμ, η Αμβέρσα, το Ρότερνταμ θα γίνουν σύντομα μουσουλμανικές, καθώς ο ρυθμός των γεννήσεων του μουσουλμανικού πληθυσμού είναι εκρηκτικός.  Ήδη όπως εξηγεί ο Imran το 40% των νέων που φοιτούν σε σχολεία στην Αμβέρσα είναι μουσουλμάνοι!
 Φυσικά τα προβλήματα αυτά αναμένεται να έρθουν αν δεν έχουν έρθει ήδη και στην Ελλάδα.
Και όλα αυτά τη στιγμή που ανεύθυνες και εγκληματικές φωνές στην Ελλάδα, όπως αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη κάνουν επερωτήσεις στη Βουλή επικρίνοντας την κυβέρνηση γιατί έχει αργήσει η κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό!
 Είναι κρίμα που τέτοιοι άνθρωποι δραστηριοποιούνται στην πολιτική ζωή της χώρας με τέτοιες ακατανόητες θέσεις  και πρωτοφανή προσήλωσή στον «πολύ» πολιτισμό και κατά συνέπεια στην αλλοίωση της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας.
defence net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου